Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

Για 6η φορά ο Coutlhard στο RoC

Στο Race of Champions, το οποίο θα διεξαχθεί στο Düsseldorf, μετά το Grand Prix της Βραζιλίας, πρόκειται να λάβει ξανά μέρος ο David Coulthard. Το 2008 ήταν η τελευταία φορά....που είχε πάρει μέρος στο RoC , ο οποίος εκείνη την χρονιά είχε φτάσει μέχρι τον τελικό του Κυπέλου Οδηγών, αλλά έχασε την πρωτιά από Sebastian Loeb.

Ο Coulthard αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην Formula 1 με τα χρώματα της Williams το 1994, στη θέση του Ayrton Senna και αποχώρησε το 2008. Μετά από δύο χρόνια πήρε μέρος στο πρωτάθλημα DTM και αυτή τη στιγμή έχει το ρόλο του σχολιαστή στο BBC.

«Αυτή θα είναι η 6η μου συμμετοχή στο Race of Champions. Είναι ένα πολύ ξεχωριστό γεγονός και είμαι πολύ χαρούμενος που θα λάβω μέρος. Κάθε χρόνο είναι πολύ ενδιαφέρον για τον κόσμο καθώς δεν υπάρχει τίποτα παρόμοιο, μπορούν να παρακολουθήσουν τη δράση σε όλη την πίστα. Είχα βρεθεί πολύ κοντά στη νίκη στο παρελθόν, έτσι θα βάλω και πάλι το κράνος μου να δούμε τι μπορεί να γίνει. Αλλά είτε χάσω είτε νικήσω θα είναι πολύ διασκεδαστικό να κλείσω έτσι τη χρονιά».
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: