Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ: Τρεις πλειστηριασμοί για τον Εμφιετζόγλου.


Τρεις πλειστηριασμοί για τον Εμφιετζόγλου, αποκαλύπτει η εφημερίδα DEAL NEWS που κυκλοφορεί την Παρασκευή.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας οι πλειστηριασμοί γίνονται για 1,5 εκατ. ευρώ έναντι συνολικής οφειλής 6 εκατ. ευρώ του Εμφιετζόγλου.

Ο επιχειρηματίας θεωρεί απαράδεκτους τους πλειστηριασμούς "την ώρα που το δημόσιο του οφείλει 250 εκατ. ευρώ".

Η DEAL NEWS αναφέρει ότι η " Χαλυβουργική του Κων/νου Αγγελόπουλου ενδιαφέρεται για το κτίριο των γραφείων της Μηχανικής και για ακίνητο της εταιρείας του Εμφιετζόγλου στο Νέο Φάληρο".

Ακόμη γίνεται γνωστό ότι ο επιχιερηματίας Γιάννης Λαρσινός της ομώνυμης εταιρείας ενδιαφέρεται για 6.683.415 μετοχές της θυγατρικής του Εμφιετζόγλου, Βαλκάν.

Στους επιχειρηματικούς κύκλους υπάρχει αισιοδοξία πως η γιγαντιαία επιχείρηση του Εμφιετζόγλου θα βγει από το οικονομικό αδιέξοδο και ότι δεν πρόκειται να προσφύγει στο άρθρο 99.

Αναφέρουν χαρακτηριστικά ότι "ολοκληρώνεται ήδη η διαδικασία αποπληρωμής και ρύθμισης με τους επιχειρηματίες που θέλουν να εξασφαλίσουν τα χρήματά τους και οι πλειστηριασμοί σύμφωνα με πληροφορίες, της τελευταίας στιγμής θα σταματήσουν".

 Και ο Λιακουνάκος




Η DEAL NEWS αποκαλύπτει ακόμη ότι ο Θωμάς Λιακουνάκος, ψάχνει AXON-α σωτηρίας στη Euromedica και είναι προς αναζήτηση στρατηγικού επενδυτή. Η αύξηση κεφαλαίου, τα δάνεια μαμούθ και τα projects που «παγώνουν

Η εφημερίδα αναφέρεται και σε «Καυτή σύγκρουση Κωστόπουλου με Βενιζέλο και αποκαλύπτει  τι συνέβη στην Alpha bank. Οι πιέσεις για «κοινά επωφελή συμβιβασμό». Ο «σεισμός» για τα αποτελέσματα του εννεαμήνου. Ο Παπαδήμος και το «μυστικό» για τα 30 δις ευρώ.

Παράλληλα αναφέρει ότι γίνεται «Παρέλαση» Ελλήνων  επιχειρηματιών στη Λιβύη και αναφέρει  τις  "εταιρείες που «χτυπούν» για την επόμενη μέρα" ενώ επισημαίνει ότι "καίγονται" όσοι «συνεργάστηκαν» με τον Καντάφι...



Τέλος αποκαλύπτει ότι είναι "κοντά στη πλήρη συμφωνία Wind – Vodafone" επισημαίνοντας  ότι "πιο δυνατή είναι μετοχικά  η Wind, ενώ αποκαλύπτει "γιατί η Vodafone έκανε το πρώτο βήμα".







Δεν υπάρχουν σχόλια: