Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Χειροπέδες σε άλλους δύο επιχειρηματίες για μη καταβολή ΦΠΑ!

Πρόκειται για έναν 63χρονο που δραστηριοποιείται στο χώρο της εμπορίας ενδυμάτων και μία 47χρονη που επιχειρεί στον κλάδο του αλουμινίου...

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο 63χρονος δεν απέδωσε ΦΠΑ ύψους 146.000€, ενώ στην περίπτωση της 47χρονης οι ληξιπρόθεσμες οφειλές από ΦΠΑ ανέρχονται σε 143.000€.

Η επιχειρηματίας αφέθηκε τελικά ελεύθερη, καθώς προέβη σε ρύθμιση των χρεών της. Αντίθετα, ο 63χρονος οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Θεσσαλονίκης που άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για μη απόδοση ΦΠΑ, σε βαθμό κακουργήματος. Ακολούθως παραπέμφθηκε να απολογηθεί σε ανακριτή.

Ήδη την περασμένη εβδομάδα, το ΣΔΟΕ συνέλαβε την 62χρονη ιδιοκτήτρια γνωστής επιχείρησης εμπορίας ενδυμάτων από τη Θεσσαλονίκη για μη απόδοση ΦΠΑ ύψους 600.000€. Η επιχειρηματίας απολογήθηκε σε ανακριτή και αφέθηκε ελεύθερη με χρηματική εγγύηση ύψους 50 χιλιάδων ευρώ και υπό τον όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: 


Συνελήφθη ο Πανούσης της ΑΤΤΙ – ΚΑΤ για μεγάλες οφειλές προς το Δημόσιο

Δεν υπάρχουν σχόλια: