Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Γυναίκα Παπαδήμου: Γεννήθηκε στην Ινδονησία, μεγάλωσε στην Ολλανδία, σπούδασε στην Αμερική

Την πρώτη της συνέντευξη έδωσε η Σάρα Ίνγκραμ! Η πρώτη κυρία της Ελλάδας και σύζυγος του Λουκά Παπαδήμου, μίλησε για τα νέα… καθήκοντα τόσο της ίδιας όσο και του συζύγου της!
Απλή, προσιτή, χαμογελαστή, και ταπεινή, η Σάρα Ίνγκραμ μίλησε σπαστά στα ελληνικά και δήλωσε πως «είμαι πολύ κουρασμένη τώρα… Γιατί είχε τα ωράρια του (σ.σ: ο Λουκάς Παπαδήμος). Δούλεψε τόσες πολλές ώρες, και θα συνεχίσει να το κάνει». Τόνισε μάλιστα, πως από εδώ και στο εξής, «θα πρέπει κι εγώ να έχω πρόγραμμα για μένα».
Πώς της φαίνεται όμως που από διεθνούς φήμης ζωγράφος, έχει και έναν άλλο ρόλο, αυτόν της Πρώτης Κυρίας της Ελλάδας; «Δεν είναι μόνο η θέση (σ.σ: του Λουκά Παπαδήμου)… Έχει σχέση με τι θα κάνει για τη θέση του. Και ελπίζω (να κάνει), γιατί περιμένουν πολλοί άνθρωποι για μια καλύτερη ζωή».
Αισιόδοξη, με άλλη νοοτροπία, ήρεμη και πολύ συνειδητοποιημένη, η Σάρα Ίνγκραμ έστειλε το μήνυμα της πως όλα θα πάνε καλά, λέγοντας πως «είναι απλό. Όλα είναι απλά».
Σταυρώνοντας τα δάχτυλα της σε σχήμα ευχής μπροστά στην κάμερα, έστειλε και ένα μήνυμα σε όλους τους Έλληνες: «πρέπει να δουλέψουμε όλοι μαζί», είπε χαμογελαστά.
Για την ιστορία, να σας ενημερώσουμε πως η Σάρα Ίνγκραμ, γεννήθηκε στην Ινδονησία, μεγάλωσε στην Ολλανδία, και σπούδασε στην Αμερική. Με τον Λουκά Παπαδήμο, παντρεύτηκαν το 1977.
Στους κύκλους τους, τους αποκαλούν «η καλλιτέχνης και ο τεχνοκράτης». Η Ολλανδικής καταγωγής ζωγράφος, έχει χαρακτηριστεί από τους ειδικούς της τέχνης ως «κοσμοπολίτισσα ζωγράφος».
Με εκθέσεις ζωγραφικής ανά τον κόσμο, η Σάρα Ίνγκραμ εντάσσεται από τους κριτικούς στους εξπρεσιονιστές της αφηρημένης τέχνης με ένα δικό της ιδιαίτερο ύφος. Γνωστοί της πίνακες, είναι οι «Αναμνήσεις από το Γαλαξίδι», η «Φρανκφούρτη», και η «Πόλη της Νέας Υόρκης».
Πηγή: star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: