Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Τα στοιχεία που καίνε τον Φράνκο Αλφόνσο

Σήμερα απολογείται ενώπιον της 2ης ειδικής ανακρίτριας της Αθήνας ο ηθοποιός και τραγουδιστής Φράνκο Αλφόνσο καθώς και δύο ακόμη συνεργοί του, για την υπόθεση της διακίνησης 256 κιλών χασίς από την Ελλάδα στην Ιρλανδία.

Και οι τρεις κατηγορούμενοι επρόκειτο να απολογηθούν χθες, αλλά ζήτησαν και έλαβαν και νέα 24ωρη προθεσμία προκειμένου να προετοιμάσουν την υπερασπιστική τους γραμμή.

Ανάμεσα στους κατηγορουμένους είναι και ένας Ιρλανδός που οδηγούσε το φορτηγό που μετέφερε τα ναρκωτικά. Το κύκλωμα κατάφεραν να εξαρθρώσουν οι άνδρες του τμήματος ναρκωτικών και όπλων του ΣΔΟΕ, οι οποίοι πέρασαν χειροπέδες σε τρία άτομα, μεταξύ των οποίων και ο 45χρονος καλλιτέχνης. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα που τους απήγγειλε κατηγορίες για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και εμπορίας ναρκωτικών.

Ο Φράνκο Αλφόνσο ισχυρίζεται ότι είναι αθώος και ότι ο ίδιος έκανε εμπόριο φρούτων, χωρίς να γνωρίζει ότι στο φορτηγό μεταφέρονταν και ναρκωτικά. Ομως οι άνδρες του ΣΔΟΕ αλλά και της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας δίνουν στον Φράνκο Αλφόνσο καίριο πόστο στο κύκλωμα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους, αναφέρουν ότι ο γνωστός καλλιτέχνης ήταν ο άνθρωπος που έπαιξε τον ρόλο του μεσάζοντα ανάμεσα στους Αλβανούς εμπόρους, που ήθελαν να σπρώξουν την παραγωγή τους στις αγορές της Βρετανίας, και στους Ιρλανδούς μαφιόζους, που θα διακινούσαν το χασίς στις πιάτσες της πατρίδας τους.

Ωστόσο, δύο Αλβανοί που ενέχονται στο κύκλωμα διαφεύγουν της σύλληψης, ενώ άλλα δύο άτομα συνελήφθησαν στην Αγγλία, την ίδια ώρα που οι άνδρες του ΣΔΟΕ περνούσαν χειροπέδες στον Φράνκο Αλφόνσο και τους συνεργούς του.


ΜΑΡΙΑ ΔΗΜΑ/espresso
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: