Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Ρατσιστική επίθεση μητέρας σε μαύρους μέσα στο τραμ! ΒΙΝΤΕΟ

Ρατσιστικό παραλήρημα έπιασε μια μητέρα μέσα σε τραμ, στη Μεγάλη Βρετανία. Κρατώντας το ανήλικο παιδί στην αγκαλιά της, άρχισε να βρίζει μια άλλη γυναίκα, επειδή ήταν μαύρη.

«Από πού είσαι; Να πας πίσω, από εκεί που ήρθες. Εγώ είμαι λευκή, εσύ είσαι μαύρη, φύγε. Να πας να γαμ…ς», είπε ούτε λίγο ούτε πολύ η πρωταγωνίστρια της ιστορίας μας.

Και δεν σταμάτησε εκεί. Άρχισε μετά να βρίζει όλους τους μαύρους και αλλά και τους Πολωνούς λέγοντας ότι δεν είναι Βρετανοί και δεν έχουν καμία θέση στην Μεγάλη Βρετανία. Μάλιστα όλα αυτά έγιναν μπροστά στα μάτια του παιδιού της που καθότανε στα πόδια της. Η ρατσίστρια μητέρα δεν σκέφτηκε καν τον παιδί της.

Αρκετοί μάλιστα επιβάτες προσπάθησαν να την ηρεμήσουν αλλά μάταια.

Ένας από αυτούς, πάντως, τράβηξε βίντεο με το κινητό του το όλο επεισόδιο, που πλέον κάνει τον γύρο του κόσμου και έχει ανάψει πολλές συζητήσεις στο διαδίκτυο...

Οι αρχές έδωσαν στην δημοσιότητα το βίντεο για να την εντοπίσουν και τελικά την συνέλαβαν.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: