Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Βρέθηκε απαγχονισμένος ο Γκάρι Σπιντ - Ουαλός ομοσπονδιακός προπονητής

Σοκάρει τον κόσμο του ποδοσφαίρου η είδηση ότι βρέθηκε απαγχονισμένος στο σπίτι του στο Τσέστερ ο Γκάρι Σπιντ. Ο 42χρονος Ουαλός ομοσπονδιακός προπονητής, με σημαντική ποδοσφαιρική καριέρα την τελευταία 20ετία στα αγγλικά γήπεδα και 85 συμμετοχές στην Εθνική Ουαλίας. 

Η αστυνομία ξεκίνησε έρευνες και από τα πρώτα στοιχεία δεν προκύπτει ότι υπήρξε ξένη παρέμβαση και εγκληματική ενέργεια. 

Οι αρχές καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι ο ίδιος ο Σπιντ έβαλε τέλος στη ζωή του.
“Εκφράζουμε τη συμπάθειά μας και τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια. Ζητούμε από όλους να σεβαστούν την ησυχία τους αυτές τις δύσκολες στιγμές” ανέφερε σε λιτή ανακοίνωση η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ουαλίας.

Ερωτηθείς εκπρόσωπος της αστυνομίας αν πρόκειται για αυτοκτονία, ειπώθηκε ότι “δεν υπάρχουν εγκληματικά στοιχεία που να έχουν βρεθεί για να συνηγορούν σε άλλη ερμηνεία”. Και συμπλήρωσε ότι “η οικογένεια ζήτησε διακριτικότητα σε αυτές τις δύσκολες στιγμές”.

Συντετριμμένος ο άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάικλ Όουεν έγραψε στο twitter: “Απλά δεν μπορώ να πιστέψω τα νέα σχετικά με τον Γκάρι Σπιντ. Χαιρετηθήκαμε πριν από δύο μέρες, όπως αφήναμε τα παιδιά μας στο σχολείο. Έχω μουδιάσει”

Ο Σπιντ ξεκίνησε (ως μέσος) το 1988 από τη Λιντς στην οποία έπαιξε 8 χρόνια. Συνέχισε στην Έβερτον, κατόπιν έξι χρονιές στη Νιούκαστλ, το 2004 πήγε στην Μπόλτον και τερμάτισε την ποδοσφαιρική του καριέρα το 2010 στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Ανέλαβε πέρσι τον Δεκέμβριο την Εθνική ομάδα της χώρας του και επί των ημερών του έγιναν σημαντικά βήματα προόδου με 5 νίκες στα τελευταία 10 ματς και πιο πρόσφατο το επιβλητικό 4-1 επί της Νορβηγίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: