Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

"Καπνός" για...πρωθυπουργό στο υπουργικό συμβούλιο

 Συνάντηση Γ.Παπανδρέου με τον Λ.Παπαδήμο σε εξέλιξη αυτή την ώρα

Συνεχίζονται και σήμερα Τρίτη οι συζητήσεις ανάμεσα στο Γιώργο Παπανδρέου και τον Αντώνη Σαμαρά τόσο για το πλαίσιο της λειτουργίας της νέας κυβέρνησης, όσο και για το πρόσωπο του επικεφαλής του νέου σχήματος.

Παράλληλα, όπως ανακοινώθηκε, θα συνεδριάσει στις 12:00 το μεσημέρι, το υπουργικό συμβούλιο υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου.

Σε δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου Ηλία Μόσιαλου, «οι χθεσινές επικοινωνίες του πρωθυπουργού και του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης πραγματοποιήθηκαν με θετικές προσεγγίσεις».

Κατά τις ίδιες πηγές διευκρινιζόταν ότι η συμφωνία για το πρόσωπο του νέου πρωθυπουργού «είναι πιο κοντά», σε σχέση με το πλαίσιο λειτουργίας.

«Δεν έχουμε πρόβλημα για το ποιος θα είναι ο νέος πρωθυπουργός γιατί δεν θα συγκυβερνήσουμε» δήλωσε στους Νέους Φακέλους ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Γιάννης Μιχελάκης, προσθέτοντας ότι «ο στόχος της νέας κυβέρνησης είναι να υλοποιήσει τις αποφάσεις τις 26ης Οκτωβρίου και να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές στις 19 Φεβρουαρίου».

«Το ΚΚΕ αρνήθηκε να μετάσχει στο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών καθώς δεν μπορεί να συναινέσει σε ένα μέτωπο που θα τσακίσει τον ελληνικό λαό», δήλωσε στο ΣΚΑΪ ο βουλευτής του κόμματος Θάνος Παφίλης και ζήτησε να γίνουν άμεσα εκλογές ώστε να καταγραφεί η λαϊκή θέληση.

«Η νέα κυβέρνηση θα ολοκληρώσει την ελληνική τραγωδία και την κοινωνική εξαθλίωση» είπε στο ΣΚΑΪ Πάνος Σκουρλέτης, εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

«Μετά από πολύ σκέψη ο ΛΑ.Ο.Σ. αρνήθηκε να μπει στην κυβέρνηση, γιατί εμείς από την αρχή ζητήσαμε μία σοβαρή κυβέρνηση δράσης», δήλωσε στο ΣΚΑΪ ο βουλευτής του κόμματος Άδωνις Γεωργιάδης.

«Χρειάζεται επιμονή, η κρίση θα διαρκέσει πολλά χρόνια και θα πρέπει όλες οι πολιτικές δυνάμεις να συμφωνήσουν...Η λύση θα έρθει από τον ίδιο τον τόπο μας, αρκεί να καταλάβουμε όλοι ότι πρέπει σωθούμε και να παλέψουμε με νηφαλιότητα» δήλωσε στο ΣΚΑΪ ο Εμμανουήλ Κριαράς, φιλόλογος και ομότιμος καθηγητής Φιλοσοφικής Σχολής του ΑΠΘ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: