Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Η Ντόρα “άτυπη” Υπ. Εξωτερικών δίνει την μάχη της στην Ευρώπη!

Η Ντόρα Μπακογιάννη μπορεί να μην συμμετέχει στην κυβέρνηση Παπαδήμου, αλλά οι χρήσιμες διεθνείς επαφές της ανά την Ευρώπη την καθιστούν “άτυπη” Υπ. Εξωτερικών … και χωρίς να επιβαρύνει την τσέπη μας και τον κρατικό προϋπολογισμό!

“Στην Ελλάδα η δημόσια συζήτηση διακρίνεται απο Λαϊκισμό. Τα κόμματα είναι κατώτερα των περιστάσεων. Η ελληνική Κοινωνία είναι πιο ώριμη απο τα κόμματα, αλλά και από τα media.” Τάδε έφη Ντόρα Μπακογιάννη από τη Λυών της Γαλλίας, όπου βρίσκεται στο ετήσιο φόρουμ της γαλλικής εφημερίδας “LIBERATION”.

Μάλιστα η ίδια συμμετείχε και σε debate με τίτλο “Βρίσκεται η Ελλάδα υπό ευρωπαϊκή κηδεμονία;”, από κοινού με τον Γάλλο Υπουργό Ευρωπαϊκών Υποθέσεων κ. Ζαν Λεονετί και το δημοσιογράφο Γιάννη Πρετεντέρη.

Όπως υποστήριξε “οι ευρωπαίοι άργησαν να καταλάβουν το μέγεθος του προβλήματος. Όταν το 2008 ο κύριος Αλμούνια έλεγε οτι η Ελλάδα εχει σταθερή ανάπτυξη παρα την Παγκόσμια Κρίση. Ολοι είχαν εσφαλμένη εικόνα. Σήμερα το πρόβλημα της Ευρώπης ειναι βαθειά πολιτικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: