Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Τι είπε η Μέρκελ στον Παπανδρέου

Δείπνο εργασίας με την Καγκελάριο της Ομοσπονδ...Image by Πρωθυπουργός της Ελλάδας via Flickr
Οι εθνικές εκλογές στην Ελλάδα θα γίνουν μόνο εφόσον έχει ολοκληρωθεί το έργο της μεταβατικής κυβέρνησης, δήλωσε ο εκπρόσωπος της καγκελαρίας ανακοινώνοντας την τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ της Ανγκελα Μέρκελ και του Γ. Παπανδρέου.

Κατά τη συνομιλία τους "οι δύο πλευρές συμφώνησαν πως η μεταβατική κυβέρνησης θα πρέπει να διασφαλίσει την πλήρη εφαρμογή των αποφάσεων της 26-27ης Οκτωβρίου" δηλώνει το Βερολίνο, όπως μεταδίδει από τη γερμανική πρωτεύουσα το πρακτορείο Reuters.

Η Γερμανίδα καγκελάριος, φέρεται να δήλωσε στον Γ. παπανδρέου ότι ο "δύσκολος δρόμος" των μεταρρυθμίσεων και της λιτότητας είναι και αναπόφευκτος.

Ο εκπρόσωπος τύπου της καγκελαρίας, Στέφεν Ζάιμπερτ, ανέφερε ότι η Άνγκελα Μέρκελ εξέφρασε τον σεβασμό της για την απόφαση του Έλληνα πρωθυπουργού. "Η καγκελάριος εκτιμά πολύ αυτό που κατάφερε ο Γιώργος Παπανδρέου. Με θάρρος και τη δύναμη των πεποιθήσεών του, έβαλε τη χώρα στον σωστό δρόμο και κατάφερε να ξεπεράσει πολυάριθμα εμπόδια", πρόσθεσε.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: