Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Άμεση έκδοση αδειών για γεωτρήσεις νότια της Κρήτης

Την άμεση έκδοση αδειών για γεωτρήσεις νότια της Κρήτης αλλά και την προώθηση του project Ήλιος, μεγάλα κομμάτια του οποίου βρίσκουν εφαρμογή στο νησί  έθεσε ως βασικές προτεραιότητες της κυβέρνησης συνεργασίας που θα προκύψει ο Γιώργος Παπανδρέου κατά τη διάρκεια της δραματικής συνεδρίασης της Βουλής για παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Το πολιτικό θρίλερ που εκτυλίσσεται αυτές τις ημέρες άφησαν στο περιθώριο τις νέες αυτές «δεσμεύσεις», που αποδεικνύουν για άλλη μια φορά ότι ο «ενεργειακός» πλούτος της Κρήτης αναμένεται να βρεθεί στο επίκεντρο οποιασδήποτε μελλοντικής αναπτυξιακής πολιτικής.

Πριν από περίπου ένα μήνα, από το βήμα της ΔΕΘ, ο Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου είχε εξαγγείλει την προκήρυξη διεθνούς διαγωνισμού για την προσέλκυση εξειδικευμένων εταιρειών, που θα αναλάβουν να διενεργήσουν προκαταρκτικές σεισμικές έρευνες νότια της Κρήτης, για τον εντοπισμό περιοχών όπου είναι πιθανό να υπάρχει πετρέλαιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: