Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Στη Χαλκίδα η πρεμιέρα του Τρύφωνα Σαμαρά στο... θέατρο!

Η Χαλκίδα θα "θαυμάσει" πρώτη το  "ταλέντο" του Τρύφωνα Σαμαρά στο... θέατρο! Στις 25 Νοεμβρίου ο διάσημος κομμωτής κάνει πραγματικότητα ένα παιδικό του όνειρο και να παίξει σε θεατρική παράσταση, αδιαφορώντας αν έχει τα προσόντα και το ταλέντο για κάτι τέτοιο.

Ο Τρύφωνας Σαμαράς θα παίξει στην θεατρική παράσταση «Οι απελπισμένοι»  (Ας ελπίσουμε να μη γίνουν απελπισμένοι οι θεατές που θα παρακολουθήσουν την παράσταση!)

Ο γνωστός κομμωτής αποδέχθηκε την πρόταση που του είχε κάνει ο Γιώργος Βάλαρης και  θα  εμφανισθεί  στο θέατρο  σε ένα ρόλο, τον οποίο πέρσι ερμήνευε ο Νίκος Μουτσινάς.

Ήδη έχουν ξεκινήσει οι πρόβες και οι συνάδελφοί του λένε τα καλύτερα. Η ηθοποιία όπως είπε ο ίδιος στην εκπομπή του Star Channel "Πρωινή Μελέτη", ήταν το απωθημένο του και τώρα του δίνεται η ευκαιρία να το ικανοποιήσει. Δεν θεωρεί ότι είναι ηθοποιός, όπως παραδέχθηκε με σεμνότητα, αλλά κομμωτής. Επίσης, ομολόγησε ότι έκανε μικρός προσπάθειες να παίξει, αλλά κατάλαβε πως δεν είχε ταλέντο και το εγκατέλειψε για την κομμωτική, που έδινε και πιο σοβαρές εγγυήσεις επαγγελματικής αποκατάστασης.

Τώρα, τι άλλαξε και ο κάποτε "ατάλαντος" Τρύφωνας έγινε ικανός πλέον να ερμηνεύσει στο θεατρικό σανίδι; Προφανώς η μεγάλη του αναγνωρισιμότητα, λόγω των συνεχών του εμφανίσεων στα τηλεοπτικά πλατό.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: