Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Η πιο ακριβή μοτοσυκλέτα του κόσμου

Dodge TomahawkImage via WikipediaΗ Dodge Tomahawk είναι ένα concept μηχανής που δημιουργήθηκε από την Dodge και παρουσιάστηκε στο «North American International Auto Show» το 2003.

Με τον εξαιρετικά εντυπωσιακό σχεδιασμό που την διακρίνει, έχει καταφέρει να συγκεντρώσει τα βλέμματα των φίλων των δυο τροχών.

Η Dodge Tomahawk διαθέτει δύο εμπρός και δύο πίσω τροχούς, καθιστώντας την ένα είδος τετράτροχου και όχι μια τυπική μοτοσικλέτα.

Έχει κινητήρα V10 8,3 L που μπορεί να παράγει ροπή 500hp. Η μέγιστη ταχύτητα της φτάνει τα 370 μίλια την ώρα. Το μπροστινό φρένο του δίσκου έχει 16 έμβολα και το πίσω 8. Το βάρος είναι περίπου 680 κιλά ενώ η χωρητικότητα καυσίμου αγγίζει τα 12,3 λίτρα.

Το πιο εντυπωσιακό όμως είναι η τιμή της.. μόλις 371,542 Ευρώ. Ίσως αυτός είναι ο λόγος που από το 2003 μέχρι σήμερα έχουν πουληθεί μόλις 9 Tomahawk.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: