Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Με χορευτή της τα «έμπλεξε» η Jennifer Lopez;

Jennifer Lopez and Marc AnthonyImage by pamhule via FlickrΜόλις τέσσερις μήνες μετά τον χωρισμό της από τον Marc Anthony (φωτό), η Jennifer Lopez βρήκε ξανά τον έρωτα. Όπως δημοσιεύει το «Us Weekly» ο νέος της σύντροφος ονομάζεται Casper Smart και είναι χορευτής στο σόου της Lopez.

Οι φήμες θέλουν το ζευγάρι να βγαίνει εδώ και μερικές εβδομάδες αφού προσελήφθη για το σόου της τραγουδίστριας στο Σαν Φρανσίσκο.

Και βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που η Jennifer αποδεικνύει πως έχει μια τάση να συνάπτει σχέσεις με τους χορευτές της αφού το 2001 είχε παντρευτεί έναν από τους χορευτές της στο video clip «love don’t cost a thing».

Και μπορεί ο Casper που είναι γύρω στα είκοσι να υστερεί στο υποκριτικό ταλέντο αλλά σε ό,τι αφορά τον χορό ξεπερνάει την Lopez αφού έχει χορέψει σε ταινίες όπως το «Step up 3D».
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: