Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Ανακούφιση για το κατεστημένο. Η Αριστερά μόνη στην Αντιπολίτευση

Την επόμενη μέρα της επιλογής Παπαδήμου σχολιάζουν οι ελληνικές εφημερίδες. Οι περισσότερες εκφράζουν την ανακούφιση τους για το γεγονός ότι μετά την ιλαροτραγωδία των τελευταίων ημερών επιτέλους επετεύχθη συμφωνία για τον άνθρωπο που θα ηγηθεί της νέας κυβέρνησης. Οι εφημερίδες της Αριστεράς τονίζουν ότι αυτοί που πανηγυρίζουν είναι οι βιομήχανοι και οι άλλοι μεγαλοεργοδότες στην Ελλάδα.

ΤΑ ΝΕΑ
Στο περιθώριο

Η πενθήμερη ιλαροτραγωδία της αναζήτησης Πρωθυπουργού κοινής αποδοχής οδήγησε το πολιτικό μας σύστημα στα όρια του αυτοεξευτελισμού. Με την εξέγερση «από τα κάτω» αποφεύχθηκαν τα χειρότερα. Και ήλθε η επιλογή Παπαδήμου, αυτονόητη σε μια τέτοια συγκυρία, με τη χώρα ένα βήμα από τη απόλυτη καταστροφή.
Τώρα, όλοι οφείλουν να πάρουν το μάθημά τους και να στηρίξουν χωρίς δισταγμούς και δεύτερες σκέψεις τη νέα κυβέρνηση, το στοίχημα της οποίας είναι πάρα πολύ δύσκολο. Η ελληνική κοινωνία απαιτούσε –και τώρα απαιτεί ακόμη πιο επιτακτικά- τη συνεννόηση και την ειλικρινή συνεργασία. Όποιοι δεν το αντιλαμβάνονται, θα βρεθούν στο περιθώριο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΠΩΣ ΕΙΔΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: