Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Απειλεί να φύγει από τη Σανταντέρ ο Τζιόλης

Ο Έλληνας μέσος απείλησε τον Εκτορ Ραούλ Κούπερ πως θα ζητήσει μεταγραφή τον Ιανουάριο, εάν συνεχίσει να μην παίρνει χρόνο συμμετοχής. Ο Αργεντινός τεχνικός απάντησε πως "... εάν ο Τζιόλης δεν έχει διάθεση να συνεργαστεί, τότε μπορεί να φύγει"!

Ο Αλέξανδρος Τζιόλης μίλησε στους Ισπανούς δημοσιογράφους πριν την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου του προπονητή του, Έκτορ Ραούλ Κούπερ, την Παρασκευή.
Ο Έλληνας μέσος, που απάντησε όλες τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων στα αγγλικά, μπήκε στην αίθουσα Τύπου συνοδευόμενος από ένα μεταφραστή και ένα μέλος από το γραφείο Τύπου της Σανταντέρ.
Εκεί ξεκαθάρισε πως είναι δυσαρεστημένος που δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Κούπερ (έχει οκτώ συμμετοχές φέτος, έξι ως βασικός και δύο ως αλλαγή), κάτι που απέδωσε στην διαφορά φιλοσοφίας που έχει με τον Αργεντινό προπονητή. Μάλιστα, προειδοποίησε τον Κούπερ πως εάν η κατάσταση του δεν αλλάξει ως τον Δεκέμβριο θα ζητήσει τον Γενάρη μεταγραφή.
Ο Τζιόλης τόνισε πως θέλει οπωσδήποτε να βρεθεί στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας το καλοκαίρι για το Euro με την Εθνική και αυτό είναι δύσκολο να το πετύχει αν συνεχίσει να κάθεται στον πάγκο της Ρασίνγκ.
Από την πλευρά του ο πρώην τεχνικός του Άρη δήλωσε έκπληκτος με την στάση του Τζιόλη και πως είχε άγνοια για το πρόβλημα του, αλλά τόνισε με νόημα: "Εγώ δεν θα σταθώ εμπόδιο σε όποιον παίκτη δεν αισθάνεται άνετα ή δεν θέλει να είναι ανταγωνιστικός".
Ο Κούπερ απέδωσε το πρόβλημα του Τζιόλη στην δύσκολη φάση που περνάει η ομάδα αλλά και στον ισχυρό ανταγωνισμό που υπάρχει στις θέσεις του κέντρου. Προειδοποίησε τον πρώην άσο του Παναθηναϊκού πως αν θέλει να φύγει θα πρέπει να μιλήσει με την διοίκηση: "Εάν δεν θέλει να συνεργαστεί, αυτό που μπορώ να του πω είναι φύγε".

Δεν υπάρχουν σχόλια: