Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

"Οι αστυνομικοί φταίνε που έπεσε ο αδερφός μας στο γκρεμό"!

Μήνυση εναντίον τριών αστυνομικών κατέθεσαν στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής δύο Αλβανοί, καθώς θεωρούν υπεύθυνους τους αστυνομικούς για το σοβαρό τραυματισμό του 22χρονου αδερφού τους μετά από καταδίωξη.

Το περιστατικό έγινε τον περασμένο Μάρτιο στην Καλλιθέα Χαλκιδικής.

Σύμφωνα με τη μήνυση, τρεις αστυνομικοί σε τζιπάκι πλησίασαν τον 22χρονο που εκείνη την ώρα περπατούσε μαζί με δύο συμπατριώτες του σε πεζοδρόμιο κεντρικού δρόμου της Καλλιθέας Χαλκιδικής.

Ο νεαρός δεν είχε άδεια παραμονής και μόλις είδε τους αστυνομικούς τρομοκρατήθηκε και το έβαλε στα πόδια. Σύμφωνα με τους μηνυτές, ακολούθησε πεζή καταδίωξη "σαν να επρόκειτο για άτομο με εγκληματική και κακουργηματική συμπεριφορά", με αποτέλεσμα ο νεαρός να πέσει σε γκρεμό ύψους δέκα μέτρων και να τραυματιστεί σοβαρά.

Όπως προέκυψε από σχετική ιατρική γνωμάτευση, ο 22χρονος μπήκε μονάδα εντατικής θεραπείας του Νοσοκομείου «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης ως πολυτραυματίας, με πολλαπλές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και εγκεφαλικές θλάσεις, διάχυτες βλάβες και κατάγματα κρανίου.
Οκτώ μήνες μετά το περιστατικό, εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε ΜΕΘ νοσηλευτικού ιδρύματος της Θεσσαλονίκης με βαριά σωματική και διανοητική πάθηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: