Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Μεθυσμένη πολιτεία ο ΑΠΟΕΛ! - Πανηγυρίζει η Κύπρος!

Ιστορικές στιγμές ζει ο ΑΠΟΕΛ και το κυπριακό ποδόσφαιρο. Ο "Θρύλος" της Λευκωσίας απέσπασε ισοπαλία 0-0 στη Ρωσία από την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και εξασφάλισε για πρώτη φορά στην ιστορία του την πρόκριση στους 16 του Champions League, ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων στην τελευταία αγωνιστική του 7ου ομίλου!

Όλη η Κύπρος πανηγυρίζει και οι φίλαθλοι έχουν ξεχυθεί στους δρόμους.

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΑΠΟΕΛ άντεξε στην πίεση των ρώσων, καθώς οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, την οποία μετέτρεψαν σε 10 τελικές προσπάθειες, έναντι μόλις μίας της κυπριακής ομάδας με τον Αϊλτον.
 
Είναι δε χαρακτηριστικό ότι η κατοχή της μπάλας ήταν 63%-37% υπέρ της ομάδας του Λουτσιάνο Σπαλέτι, η οποία όμως έπεσε πάνω στην καλοστημένη άμυνα των φιλοξενουμένων και στον Πάρντο, ο οποίος ήταν σταθερός, όποτε χρειάστηκε.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να αντικαθιστά τον Αλεξάνδρου με τον Ηλία. Παράλληλα, ο ΑΠΟΕΛ -σε σχέση με το πρώτο ημίχρονο- ανέβασε ψηλά την πρώτη ζώνη πίεσης των αντιπάλων, με αποτέλεσμα να τους δημιουργήσει πρόβλημα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού.

Στο 56' ο γερμανός διαιτητής, Φέλιξ Μπράιχ, διέκοψε το παιχνίδι, καθώς η ατμόσφαιρα έγινε αποπνικτική από καπνογόνα που άναψαν οι οπαδοί της Ζενίτ. Χαρακτηριστική σκηνή η έκκληση του αρχηγού Ανιούκοφ και του Σπαλέτι, οι οποίοι έφτασαν μέχρι την εξέδρα των οργανωμένων, ζητώντας τους να μην ανάψουν άλλα, ώστε να επαναρχίσει το παιχνίδι. Οπως κι έγινε 5 λεπτά αργότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: