Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Ψάχνουν τους ληστές της Εθνικής Πύργου – Κυπαρισσίας


Με νέες προσαγωγές υπόπτων συνεχίζουν οι Αρχές τις έρευνες για τον εντοπισμό της σπείρας των ληστών που χτυπά κατά μήκος του εθνικού οδικού δικτύου. Μετά το τρίτο «χτύπημα» στην περιοχή της Αμαλιάδας, οι αστυνομικοί χτενίζουν ακόμα μεγαλύτερη περιοχή.

Χθες νωρίς το απόγευμα αστυνομικός της ΟΕΠΤΑ, εντόπισε και προσήγαγε δύο υπηκόους Αλβανίας. Οι νεαροί δεν σταμάτησαν με το μηχανάκι τους σε σήμα που τους έκανε και μετά από σύντομη καταδίωξη τους ακινητοποίησε. Στον έλεγχο που έγινε διαπιστώθηκε ότι το μηχανάκι που οδηγούσαν είχε κλαπεί από σπίτι στον Πύργο το βράδυ της περασμένης Τετάρτης.

Του είχαν αλλάξει χρώμα βάφοντάς το μαύρο και κυκλοφορούσαν στην Ε.Ο. Πύργου – Κυπαρισσίας. Πέρα από το ότι το μηχανάκι ήταν κλεμμένο, μεγαλύτερες υποψίες κίνησε το γεγονός ότι ο ένας από τους δύο νεαρούς είχε στην κατοχή του έναν μεγάλο αριθμό από χαρτονομίσματα των πέντε και δέκα ευρώ, όπως και αρκετά κέρματα.

Έως αργά το βράδυ της Τρίτης, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, διενεργούσαν προανάκριση για την υπόθεση.


Πηγή: ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: