Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Και άλλες 5 απόλυσεις από τον 902 του ΚΚΕ !

Άλλες πέντε απολύσεις ανακοινώθηκαν από τον 902, τον ραδιοφωνικό και τηλεοπτικό σταθμό του ΚΚΕ.

Στις 31 Οκτωβρίου απολύθηκαν οι δημοσιογράφοι : Γιώργος  Πενταράκης, Λαοκράτης  Στρατομίτρος, Ειρήνη Μπαλτίδη, Φιλιώ Σταματοπούλου και η ΄Αννα Μπαλλή

Μετά από 5 χρόνια που δούλευε στον 902, το ραδιόφωνο του ΚΚΕ, απολύθηκε ο καλός συνάδελφος Γιώργος Πενταράκης.

Οι δημοσιογράφοι στα πλαίσια των περικοπών, όπως τους ειπώθηκε, έχασαν τη δουλειά τους.

Το ΚΚΕ αντί να δώσει ταυτόχρονα με την απολύσεις και την νόμιμες αποζημιώσεις, θα τις δώσει, χρησιμοποιώντας τον πρόσφατο νόμο της κυβέρνησης σε έξι μήνες.

Πρόσφατα από τον τηλεοπτικό 902 το ΚΚΕ είχε προχωρήσει σε πολλές απολύσεις τεχνικών, γεγονός που προκάλεσε την άμεση αντίδραση του σωματείου τους που διοργάνωσε ακόμη και διαδήλωση έξω από τό "Σπίτι του Λαού".

Η Κα Παπαρήγα σε τηλεοπτική συνέντευξή της είχε παραδεχτεί τις απολύσεις και είπε ότι τόσο η "Τυποεκδτοτική" όσο και το ραδιόφωνο και η τηλεόραση περνάνε μεγάλη κρίση και όπως οι άλλες επιχειρήσεις κάνει απολύσεις. Με τη μόνο διαφορά: Όταν γίνονται απολύσεις από τους "κακούς καπιταλιστές" το ΚΚΕ χαλάει τον κόσμο ενώ τώρα βγάζει το σκασμό - όπως λένε και συνδιακλιστές που βλέπουν τα "δύο μέτρα και δύο σταθμά που εφαρμόζει το ΚΚΕ σαν εργοδότης και σαν κόμμα"
ΠΡΩΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ : 31-10 4:30 μ.μ.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 2-11  9:06

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

8ωρη στάση εργασίας και στον 902 του...ΚΚΕ!

Απλήρωτοι και οι εργαζόμενοι στο Ρ/Σ/ "Κόκκινο" του ΣΥΝ

«Λουκέτο» στον τηλεοπτικό σταθμό«902»


Δεν υπάρχουν σχόλια: