Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Παπανδρέου: Ή θα πάμε σε συμφωνία ή θα πάμε σε δημοψήφισμα

Ομιλία Γιώργου Α. ΠαπανδρέουImage via WikipediaΟ Γιώργος Παπανδρέου είπε στο Υπουργικό: Ή θα πάμε σε συμφωνία για τη νέα σύμβαση με την αντιπολίτευση ή θα πάμε σε δημοψήφισμα.

Την απόφαση της αξιωματικής αντιπολίτευσης να ψηφίσει τη δανειακή σύμβαση χαιρέτισε κατά την ομιλία του στο υπουργικό συμβούλιο ο Πρωθυπουργός, με αφορμή τις σημερινές δηλώσεις του κ. Σαμαράς, δηλώνοντας πρόθυμος και έτοιμος να συζητήσει την πρόταση του προέδρου της ΝΔ για σχηματισμό μεταβατικής κυβέρνησης με σοβαρότητα και με βάση το εθνικό συμφέρον.



Εξάλλου, στην ομιλία του ο Πρωθυπουργός εξέφρασε έκπληξη για την αντίδραση των εταίρων μας με αφορμή την πρόταση για δημοψήφισμα. «Δεν καταλαβαίνω γιατί υπήρξε έκπληξη ... Έκπληξη μου έκανε εμένα το γεγονός, ότι υπήρξε έκπληξη», σημείωσε χαρακτηριστικά και υποστήριξε ότι «σε ανύποπτο χρόνο είχαμε πει ότι αυτό που διακυβεύεται είναι η συμμετοχή μας στο ευρώ». Δεν το θέτουμε εμείς, διευκρίνισε, «αλλά έχει τεθεί επί τάπητος εκ των πραγμάτων, και όσοι δεν το κατανοούσαν, όταν το λέγαμε, μας αποκαλούσαν "εκβιαστές", ότι θέτουμε ανύπαρκτα διλήμματα».
Χθες, ισχυρίστηκε, «απλώς ήρθε η επιβεβαίωση όσων λέγαμε και το διακύβευμα είναι οι αποφάσεις της 26ης Οκτωβρίου και όλες οι αποφάσεις που έχουμε πάρει όλο αυτό το διάστημα μετά
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: