Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

"Βγήκαν τα μαχαίρια" Χρυσοχοϊδη - Παπουτσή για την πειρατεία

 Σύννεφα στις σχέσεις του Μιχάλη Χρυσοχοϊδη και του Χρήστου Παπουτσή προκαλεί η δημοσιοποίηση από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη του σχεδίου νόμου για την αντιμετώπιση της πειρατείας.

Πηγές του υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας δεν έκρυβαν την ενόχλησή τους λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ο κ. Παπουτσής «ανέλαβε από μόνος του την πρωτοβουλία για την σύνταξη και την γνωστοποίηση του νομοσχεδίου και της αποστολής του προς τα άλλα υπουργεία, ενώ υπάρχει συναρμοδιότητα δυο υπουργείων για το συγκεκριμένο ζήτημα».

Από την πλευρά της Κατεχάκη διαβεβαίωναν ότι δεν υπάρχει καμία «σκιά» στη συνεργασία των δύο υπουργών και ότι όλα έγιναν με ορθό τρόπο.
 
Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
 
 Ο εκπρόσωπος Τύπου της Δημοκρατικής Συμμαχίας Δημήτρης Ζαφειριάδης, έκανε σήμερα την ακόλουθη δήλωση:

«Οι τρεις συναρμόδιοι υπουργοί για τα θέματα της Ναυτιλίας κ. κ. Παπουτσής, Χρυσοχοΐδης, Γεωργιάδης, με τον τρόπο που λειτουργούν για τα σοβαρά και τα μη σοβαρά θέματα του υπουργείου Ναυτιλίας, εκθέτουν την κυβέρνηση.
Όσα συμβαίνουν μεταξύ τους επιβεβαιώνουν ότι αν θέλουμε να ενισχύσουμε ουσιαστικά την ελληνική ναυτιλία, τον πιο παραγωγικό και εξωστρεφή τομέα της οικονομίας, χρειάζεται μια πολιτική απόφαση: Η σύσταση αυτόνομου υπουργείου Ναυτιλίας με ισχυρό υπουργό, με ταυτόχρονη κατάργηση καμιά εικοσαριά από τις σημερινές θέσεις υπουργών και υφυπουργών».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: