Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Τον μέθυσαν για να...τον ληστέψουν!

Το "φυσάει και δεν κρυώνει" ένας 45χρονος Ηρακλειώτης που οι ίδιοι του οι φίλοι του "έστησαν" ολόκληρη παγίδα για να τον ληστέψουν.
Το βράδυ του Σαββάτου για την ακρίβεια...δύο φίλοι του 45χρονου, 20 ετών έκαστος, τον κάλεσαν να βγουν για διασκέδαση σε κέντρο που βρίσκεται δίπλα από το σπίτι του.
Ενώ τα "πίνανε" οι δύο νεαροί έβαλαν σε εφαρμογή το σχέδιο τους. Προφασίστηκαν ότι πάνε λίγο έξω, αφήνοντας το θύμα του ανυποψίαστο να διασκεδάζει, πήγαν στο σπίτι του που είναι πλησίον του κέντρου, το άνοιξαν και το "άδειασαν".
Συγκεκριμένα αφαίρεσαν δύο φορητούς υπολογιστές, αξίας 1500 ευρώ περίπου, καθώς και το χρηματικό ποσό των 70 ευρώ, και εξαφανίστηκαν.
Ο 45χρονος άρχισε να υποψιάζεται ότι κάτι συμβαίνει καθώς αργούσαν οι δύο "φίλοι" του. Όταν πήγε σπίτι του κατάλαβε τί έχει συμβεί και έτρεξε αμέσως στην αστυνομία.
Αμέσως άρχισε έρευνα για να εντοπιστούν οι ευφάνταστοι δράστες, οι οποίοι και εντοπίστηκαν σε άλλο μπαρ του Ηρακλείου να γλεντάνε με τα χρήματα του φίλου - θύματός τους.
Στη συνέχεια προσήχθησαν στο τμήμα όπου και ομολόγησαν την πράξη τους.
Τα κλοπιμαία επεστράφησαν στο 45χρονο ενώ οι δύο νεαροί θα οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη
flashnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: