Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

’’Αυτό που θέλουν οι γυναίκες’’

Τι είναι αυτό που θέλουν οι γυναίκες; Στο ερώτημα αυτό, το οποίο έχει απασχολήσει γενιές και γενιές,  έχει καταστρέψει σχέσεις , οικογένειες και έχει δημιουργήσει σε αμέτρητους άντρες νευρικούς κλονισμούς και ψυχολογικά προβλήματα, προσπάθησε να απαντήσει ο Ιάκωβος Μυλωνάς( μήπως και σωθεί και ο ίδιος ) και τα κατάφερε , δημιουργώντας έτσι το καινούριο του έργο ΄΄ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ΄΄ Ένα έργο γεμάτο χιούμορ, αισθησιασμό , ρομαντισμό, αθωότητα, χορό , τραγούδι και φυσικά γεμάτο απαντήσεις.

Μια ανατρεπτική κωμωδία με πολύ χορό & τραγούδι! Η παράσταση της χρονιάς που δεν αφήνει τίποτα κρυφό . Οι γυναίκες κυριολεκτικά ξεγυμνώνονται στα μάτια των αντρών. Ήρθε η ώρα να μάθουμε πραγματικά τι θέλουν χωρίς λογοκρισία. Ο Ιάκωβος Μυλωνάς και ο Ερμόλαος Ματθαίου ξεδιπλώνουν μπροστά στα μάτια των θεατών όλες τις σκέψεις τους. Τρεις υπέροχες γυναίκες η Σύλβια Δεληκούρα, η Κατερίνα Τσάβαλου και η Αθηνά Βαλκώνη μεγαλώνουν μπροστά στα μάτια μας περνώντας απ’ όλες τις ηλικίες. Από μικρά κοριτσάκια μέχρι ώριμες γυναίκες. Μας δείχνουν με πολύ χιούμορ , αθωότητα και συγχρόνως ακατέργαστο αισθησιασμό όλα αυτά που τους συμβαίνουν ή που θέλουν να τους συμβούν. Όλα αυτά που σκέφτονται κι όλα αυτά που πραγματικά θέλουν. Μας τα λένε όλα! Για το πώς βλέπουν τη ζωή, τους άντρες, τις άλλες γυναίκες. . Μας λένε για τους πειραματισμούς που κάνουνε πάνω στο σεξ και πάνω στους εαυτούς τους.

Τα φορέματα στην πασαρέλα είναι δημιουργίες του σχεδιαστή μόδας Κωνσταντίνου Μητροβγένη

ΠΑΙΖΟΥΝ: Ιάκωβος Μυλωνάς, Ερμόλαος Ματθαίου, Σύλβια Δεληκούρα, Κατερίνα Τζάβαλου, Αθηνά Βαλκώνη

Σκηνοθεσία Μουσική Επιμέλεια & : Ιάκωβος Μυλωνάς
Χορογραφίες : Έλενα Evteevα
Kοστούμια : Μάγδα Καλορίτη
Βοηθ. Σκηνοθέτη: Χριστίνα Ζαχάρωφ
Υπευθ. Κονσόλας: Γιάννης Ρωμανός
Αφίσα Προγράμματος : Ελευθερία Σακαρέλη
Υπεύθυνη Επικοινωνίας : Άντζυ Νομικού

Παραλία Live
Ποσειδώνος 64 Άλιμος , τηλ κρατήσεων 6983464299
Κάθε Παρασκευή & Σάββατο στις 21.15, διάρκεια 1,30 Ώρα
Εισιτήριο 10 € με ποτό – μπουκάλι 80 € υπάρχει Παρκινγκ

Δεν υπάρχουν σχόλια: