Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Το σχήμα νίκης του Βαλβέρδε

Ο Βιθέντε Μόνχε αναμένεται να είναι βασικός αριστερός χαφ στον Θρύλο στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με τα όσα έδειξε στην προπόνηση ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Τι... παίζει για το κέντρο.

Στο εσωτερικό διπλό ο Βαλβέρδε ανακάτεψε τους ποδοσφαιριστές του. Βάσει των όσων φανέρωσε ο Μέγιερι θα είναι κάτω από τα δοκάρια. Ο Τοροσίδης θα είναι δεξί μπακ, τα δύο στόπερ οι Αβραάμ Παπαδόπουλος και Μέλμπεργκ και αριστερό ο μπακ ο Χολέμπας.

Στον άξονα θα είναι ο Ορμπάιθ με τους Μοντέστο και Φουστέρ να είναι οι επικρατέστεροι να ξεκινήσουν. Το δεύτερο σενάριο είναι να είναι βασικοί οι Μακούν και Γέστε.

Για τον Ορμπάιθ είναι δεδομένο ότι θα είναι βασικός. Έτσι οι τέσσερις προαναφερόμενοι παίκτες θα παλέψουν για δύο θέσεις στην μεσαία γραμμή. Δεξί χαφ θα είναι ο Μιραλάς και αριστερό ο Μόνχε. Στην κορυφή της επίθεσης θα τοποθετηθεί ο Τζιμπούρ.

Πηγή: www.katimagiko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: