Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

ΚΚΕ: Επίθεση στην κυβέρνηση, αλλά και στη ΝΔ

Aleka Papariga (KKE) at the six party leaders'...Image via WikipediaΕπίθεση στην κυβέρνηση, αλλά και στη ΝΔ εξαπέλυσε η γενική γραμματέας του ΚΚΕ στην ομιλία της, στην Ολομέλεια της Βουλής.

Όπως επεσήμανε η κ. Παπαρήγα, στο ΚΚΕ είναι πεπεισμένοι πως η συζήτηση γύρω από συναίνεση, τόσο από τη ΝΔ, όσο και από την κυβέρνηση, γίνεται γιατί ενδιαφέρονται μόνο για ανανέωση του πολιτικού προσωπικού.

Όσον αφορά στο ενδεχόμενο μεταβατικής κυβέρνησης, η γ.γ του ΚΚΕ δήλωσε πως αντιτίθεται σε οποιαδήποτε μεταβατική κυβέρνηση ή κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας. Παράλληλα, όμως, τόνισε ότι η υπηρεσιακή κυβέρνηση δεν πρέπει να ψηφίσει κανένα νόμο, αλλά να πάει σε εκλογές.

«Η δανειακή σύμβαση πρέπει να καταψηφιστεί, δεν το λέμε μεσοβέζικα, το λέμε ξεκάθαρα», είπε χαρακτηριστικά, η κ. Παπαρήγα.

Όσον αφορά στο δημοψήφισμα, η γ.γ του ΚΚΕ δήλωσε «δεν συμφωνούμε με το δημοψήφισμα και το δίλημμα ευρώ ή δραχμή». Μάλιστα, όπως σημείωσε «δεν θα υπήρχαν διλήμματα στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, αν δεν υπήρχε η λαϊκή κατακραυγή».
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: