Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

"Φεύγω αλλά πρώτα ψηφίστε με" !

Σε δραματικούς τόνους ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου σε ομιλία του στη Βουλή τόνισε ότι «αναλάβαμε την ευθύνη άλλων για να πάμε τη χώρα μπροστά. Δώσαμε τιτάνιο αγώνα να σώσουμε την πατρίδα. Στηρίξαμε πατριωτικά τη χώρα μας. Η χρεοκοπία για πολλούς δεν ήταν το «αν» αλλά το «πότε»».
Όπως είπε χαρακτηριστικά «θα υπηρετούμε την εντολή του λαού να αναμορφώσουμε την Ελλάδα και να τη βγάλουμε από την κρίση. Περάσαμε μεγάλες μεταρρυθμίσεις. Φέραμε στη χώρα 240 δισ. ευρώ και διαγραφή χρέους 100 δισ. ευρώ».
Ευρώπη και ευρώ σημαίνουν και υποχρεώσεις όχι μόνο δικαιώματα ανέφερε ο πρωθυπουργός. Παράλληλα ανέφερε ότι «σήμερα που βάζουμε τάξη, είμαστε ο στόχος. Εμείς είμαστε για αυτούς που φέρανε την Ελλάδα εδώ το πρόβλημα. Δύο χρόνια κρατάμε με σταθερό χέρι το τιμόνι της χώρας σε μία δύσκολη πορεία. Η κοινωνία παραπληροφορείται και δεν την αφήνουν να καταλάβει τι έχει συμβεί και τι διακυβεύεται».
Για να καταλήξει ότι δεν έχει καμιά φιλοδοξία να παραμείνει αλλά ζητά να δοθεί ψήφος εμπιστοσύνης στη κυβέρνηση...

Δεν υπάρχουν σχόλια: