Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Πλάκωσαν στις μπουνιές και στα αβγά τον καθηγητή Γρυσπολάκη στην Κρήτη

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στο Πολυτεχνείο της Κρήτης με επίκεντρο τον πρώην πρύτανη του ιδρύματος, καθηγητή Ιωακείμ Γρυσπολάκη ο οποίος ουσιαστικά καταδιώκεται από φοιτητές με την ανοχή συναδέλφων του επειδή έχει ταχθεί υπέρ της εφαρμογής του νέου νόμου για την ανώτατη εκπαίδευση.
Χθες ομάδα περίπου 30 ατόμων προερχόμενα από την εξωκοινοβουλευτική αριστερά εισέβαλε σε αμφιθέατρο διέκοψαν τη διδασκαλία και πέταξαν αυγά στον καθηγητή. Ένας μάλιστα από αυτούς τον γρονθοκόπησε απαιτώντας να σταματήσει να διδάσκει, αποκαλώντας τον «χουντικό επίτροπο» επειδή συμμετείχε στην οργανωτική επιτροπή για τη διοργάνωση των εκλογών που θα εκλέξει το Συμβούλιο του Ιδρύματος, όπως προβλέπει ο νόμος της κυρίας Αννας Διαμαντοπούλου.
Είναι η δεύτερη επίθεση που δέχεται ο συγκεκριμένος καθηγητής (είχε προηγηθεί ανάλογη στα τέλη του περασμένου Μαρτίου).
Το δε εξωφρενικότερο είναι ότι ο αντιπρύτανης Ιωάννης Σαριδάκης που ήταν παρών ζήτησε από τους φοιτητές να απομακρυνθούν προκειμένου να λύσουν τις διαφορές τους με τον κ. Γρυσπολάκη εκτός αιθούσης.
Να σημειωθεί επίσης ότι πριν λίγες ημέρες ο κ. Γρυσπολάκης ενημέρωσε το πρυτανικό συμβούλιο για τις λεκτικές επιθέσεις και τις διαδικτυακές απειλές που δέχεται το τελευταίο χρονικό διάστημα.
Κι όπως αποκαλύπτει ο ίδιος στην εφημερίδα «Καθημερινή» την Τρίτη 15 Νοεμβρίου τον κάλεσαν στην πρυτανεία, προτείνοντας του να αφήσει το μάθημά του να το διδάξει άλλος. Αρνήθηκε και τους ζήτησε να υπάρξει παρέμβαση δημόσια εκ μέρους τους. Την ίδια ημέρα η πρυτανεία εξέδωσε ανακοίνωση συνιστώντας σύνεση και ψυχραιμία προς όλες τις πλευρές.
Την επόμενη ημέρα δέχθηκε την επίθεση μέσα στο αμφιθέατρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: