Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Μπαράζ ληστειών στην Αττική

Στη Ν. Μάκρη Λ. Μαραθώνος, άγνωστος δράστης εισήλθε σε οικία αλλοδαπής και αφού την πυροβόλησε στο πόδι με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της, αποπειράθηκε να την ληστέψει. Παθούσα μεταφέρθηκε σε κέντρο υγείας για παροχή βοηθειών.

Στην Αθήνα, οδός Ολυμπίας, άγνωστος δράστης προσέγγισε ηλικιωμένο και με χρήση συσκευής εκκένωσης ηλεκτρικής ενέργειας αφού τον τραυμάτισε στο πρόσωπο, συνέχεια του αφαίρεσε άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό. Ο ηλικιωμένος διακομίσθηκε σε νοσοκομείο για παροχή βοηθειών.

Στην Κυψέλη, οδός Ραγκαβή, τρεις άγνωστοι δράστες εισέβαλαν σε οικία, όπου διέμενε ζεύγος αλλοδαπών υπήκοων Ινδίας και με την απειλή όπλου αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό ποσό, ενώ τραυμάτισαν στο κεφάλι με σφυρί . Παθόντες διακομίσθηκαν σε νοσοκομείο για παροχή Α΄ βοηθειών.

Στη Γλυφάδα, οδός Πέλλης, δύο άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε «Μίνι - Μάρκετ» και με την απειλή όπλου, αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό ποσό.

Στους Αμπελόκηπους, Λ. Μεσογείων, άγνωστος δράστης εισήλθε σε πρακτορείο «ΠΡΟ-ΠΟ», ιδιοκτησίας και με την απειλή όπλου, αφαίρεσε άγνωστο χρηματικό ποσό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: