Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Εργαζόμενοι «φαντάσματα» στην καθαριότητα του Δήμου Ξάνθης

Αδήλωτοι και απλήρωτοι εργαζόμενοι στον τομέα καθαριότητας του δήμου Ξάνθης κατά την περίοδο 2006-2007 φέρνουν στο φως της... δημοσιότητας τον τρόπο με τον οποίο γίνονται οι προσλήψεις στον δήμο Ξάνθης. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με στοιχεία που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας κατά τη διάρκεια της τελευταίας συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου, φαίνεται πως εργαζόμενοι στον τομέα καθαριότητας του δήμου εργάζονταν από τον Δεκέμβριο του 2006 έως τον Μάρτιο του 2007 στο δήμο, χωρίς ωστόσο να είναι εγγεγραμμένοι στους καταλόγους του δήμου και φυσικά χωρίς να έχουν αποπληρωθεί μέχρι και σήμερα.

Οι εργαζόμενοι, οι οποίοι απασχολήθηκαν τόσο ως οδηγοί όσο και ως εργάτες, προσφεύγουν τώρα στη δικαιοσύνη, διεκδικώντας τα δεδουλευμένα τους. Όπως αναφέρουν οι ίδιοι υπάρχουν στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν το ότι προσέφεραν τις υπηρεσίες τους στον δήμο, ενώ δικαιολογώντας τη σιωπή που τηρούσαν όλα αυτά το χρόνια αναφέρουν πως είχαν επαναπαυτεί στις καθησυχαστικές προφορικές διαβεβαιώσεις που λάμβαναν ότι θα βρεθεί λύση στο πρόβλημά τους.

Δεν γνώριζαν οι αντιδήμαρχοι!
Από τη μεριά τους οι δύο αντιδήμαρχοι καθαριότητας, που είχαν την ευθύνη του τομέα καθαριότητας τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, δηλώνουν άγνοια για τις καταγγελίες και στις τοποθετήσεις τους στον τοπικό τύπο αναφέρουν πως ουδέποτε υπέπεσε στην αντίληψή τους κάτι τέτοιο. Από τη μεριά τους ωστόσο οι εργαζόμενοι «φαντάσματα» αναφέρουν πως κάθε φορά που τροφοδοτούσαν τα οχήματα καθαριότητας με καύσιμα τα παραστατικά ανέφεραν το όνομα του οδηγού, στοιχεία που αποδεικνύουν και την εργασία τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: