Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Επιβεβαίωση από Βραζιλία για Ροναλντίνιο

Ronaldinho 11feb2007
Image via Wikipedia
H βραζιλιάνικη «globo.com» επιβεβαιώνει πως ο Ροναλντίνιο έχει δεχτεί πρόταση από τον Παναθηναϊκό και όχι μόνο!

«Βάση της συμφωνίας, ο Ροναλντίνιο θα υπογράψει στον Παναθηναϊκό μέχρι το 2014 και θα πάρει 30 εκατ. ευρώ. Ο παίκτης έχει συμβόλαιο με την Φλαμένγκο μέχρι το 2014 και μάλιστα υπάρχει ρήτρα στο συμβόλαιο του βάση της οποίας για να πουληθεί σε ομάδα του εξωτερικού πρέπει να πάρει 400 εκατ. ρεάλ (167.100 εκατ. ευρώ).

Η βραζιλιάνικη ιστοσελίδα υποστηρίζει πως ο «Ρόνι» όντως έχει δεχτεί προτάσεις από το εξωτερικό και πως η «Φλα» είναι ενημερωμένη γι' αυτό. Η μία μόνο είναι από τον Παναθηναϊκό. Οι άλλες δύο είναι από την πρώην του ομάδα Παρί Σεν Ζερμέν (σ.σ που ανήκει σε επενδυτές από το Κατάρ) και η άλλη από ομάδα της Κίνας.

Πλην όμως η «globo.com» τονίζει πως η Φλαμένγκο θα απορρίψει τις προτάσεις εάν τα βρει με την εταιρία που έχει αναλάβει το αθλητικό της μάρκετινγκ. Οι δύο πλευρές έχουν ραντεβού την επόμενη Τετάρτη. Το ραντεβού αυτό θα έχει τεράστια σημασία καθώς η Φλαμένγκο χρωστάει στον παίκτη μισθούς τριών μηνών, με το ποσό να υπολογίζεται στα 2 εκατ. ρεάλ (800.000). Παράγοντες της Φλαμένγκο θα συναντηθούν στο Ρίο ντε Τζανέιρο με τον μάνατζερ και αδερφό του παίκτη Ρομπέρτο Ασίς, για να τα βρουν.


Ronaldinho
Image via Wikipedia
Μάλιστα η πρόεδρος της Φλαμένγκο, Πατρίσια Αμορίμ δήλωσε πως ο 31χρόνος άσος θα παραμείνει στην ομάδα:

«Θα λύσουμε σύντομα το θέμα με τον Ροναλντίνιο. Βρισκόμαστε στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων και ο Ρόνι θα είναι μαζί μας στο νέο πρωτάθλημα για να διεκδικήσουμε τον τίτλο. Θα μείνει», δήλωσε η Αμορίμ στην ιστοσελίδα «esporte.uol.com.br».

Η «lancenet.com.br» αφού αναδημοσιεύει το ρεπορτάζ για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Ροναλντίνιο επιβεβαιώνει και αυτή πως ο 31χρόνος άσος έχει προβλήματα οικονομικής φύσης με την Φλαμένγκο: «Η ομάδα δεν τον έχει πληρώσει για δύο μήνες. Η εταιρία του αθλητικού μάρκετινγκ καλύπτει το 75% των απολαβών του παίκτη. Οι παράγοντες της Φλάμενγκο είχαν συναντήσεις με τα στελέχη της εταιρίας μάρκετινγκ και οι διαφορές αναμένονται να επιλυθούν μέσα στην εβδομάδα. Μάλιστα την Τετάρτη οι δύο πλευρές έχουν ραντεβού για να τα βρουν οριστικά».


Ο 31χρόνος διεθνής Βραζιλιάνος παραμένει ένα από τα πιο «hot» ονόματα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο και για αυτό τα αθλητικά ΜΜΕ σε όλον τον κόσμο αναδημοσιεύουν τις πληροφορίες που αποκάλυψε ο Βλάσσης Τσάκας.

Η ισπανική ιστοσελίδα «mundodeportivo.com» έχει τη μεταγραφή του Ροναλντίνιο ως βασικό της θέμα και μάλιστα αναφέρει πως ο «Γκαούτσο» λατρεύει την Ελλάδα και τα μπουζούκια! «Ο Ροναλντίνιο θα είναι στην Αθήνα στις 17 Δεκεμβρίου για να υπογράψει στον Παναθηναϊκό», γράφει η ηλεκτρονική σελίδα της «El Mundo Deportivo», αναδημοσιεύοντας την ατάκα του εκπρόσωπου του Πρίγκιπα Σουλτάν μπιν Αμπντούλ –Αζίζ Αλ Σαούντ της Σαουδικής Αραβίας.

«Σύμφωνα με τον Βλάσση Τσάκα, ο Αλ Σαούντ θα πληρώσει 30 εκατ. για τον πρώην άσο της Μπαρτσελόνα που πλέον αγωνίζεται στην Φλαμένγκο. Ο Ρόνι, που έχει επίσης στο παρελθόν παίξει σε Παρί Σεν Ζερμέν και Μίλαν θα επιστρέψει στην Ευρώπη τον Ιανουάριο του 2012 και θα παραμείνει στον Παναθηναϊκό ως το 2014, χρονιά που το Μουντιάλ θα γίνει στην Βραζιλία», προσθέτει η ισπανική ιστοσελίδα που στην συνέχεια κάνει λόγο για την αγάπη του Ροναλντίνιο στην Ελλάδα και τα μπουζούκια:

«Καθώς δεν υπάρχει επιβεβαίωση από το περιβάλλον του διεθνούς Βραζιλιάνου για τις επαφές με τον Αλ Σαούντ, υπενθυμίζεται πως ο Γκαούτσο έχει επισκεφτεί πολλές φορές ως ιδιώτης την Ελλάδα πρόσφατα και έχει πει στα ελληνικά ΜΜΕ πως λατρεύει την χώρα, τα μπουζούκια και την νυχτερινή της ζωή».

Η πορτογαλική «A Βola» αναφέρει: «Ο Σαουδάραβας Πρίγκιπας θέλει τον Ροναλντίνιο στον Παναθηναϊκό. Ο Πρίγκιπας Σουλτάν Μπιν Αμπντούλ-Αζίζ Αλ Σαούντ διαπραγματεύεται την μεταγραφή του Ροναλντίνιο της Φλαμένγκο για τον Παναθηναϊκό του Ζεσουάλδο Φερέιρα έναντι 30 εκατ. ευρώ».

Η ιταλική Corriere dela Serra γράφει: «Ο Ροναλντίνιο μπορεί να επιστρέψει στην Ευρώπη για τον Παναθηναϊκό».

Η γαλλική έκδοση του Eurosport αναφέρει: «Ο Ροναλντίνιο στον Παναθηναϊκό; Ο Βραζιλιάνος άσος ενδέχεται να μεταγραφεί στον Παναθηναϊκό τον Δεκέμβριο σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Σαουδάραβα Πρίγκιπα που διαπραγματεύεται την αγορά του ελληνικού συλλόγου. Ο Πάνα θα πληρώσει 30 εκατ. ευρώ στην Φλαμένγκο για να αποκτήσει τον Βραζιλιάνο άσο ως τον Ιούνιο του 2014. Στο `παιχνίδι' για τον Ρόνι είναι και η Παρί Σεν Ζερμέν.

Τέλος η αγγλική ιστοσελίδα «soccerway.com» αναφέρει: «Ο Βραζιλιάνος στράικερ Ροναλντίνιο μπορεί να επιστρέψει στην Ευρώπη. Ο Σαουδάραβας Πρίγκιπας Σουλτάν μπιν Αμπντούλ-Αζίζ Αλ Σαούντ διαπραγματεύεται την αγορά του Παναθηναϊκού, μιας από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας και θέλει να φέρει τον άσο της Φλαμένγκο στην Αθήνα».
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: