Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Δήλεσι: Άνοιξε ο ίδιος την πόρτα στους ληστές!

Ένας θόρυβος, που ακούστηκε από την αυλή του σπιτιού ήταν αρκετός για να την «πατήσει» ένα ζευγάρι μεσήλικων... από το Δήλεσι Βοιωτίας και να έρθει τετ – α τετ με τρεις ληστές.

Ο 65χρονος ιδιοκτήτης του σπιτιού σηκώθηκε από το κρεβάτι του περί τη 1.30 σήμερα το πρωί, αφού προηγουμένως είχε ανησυχήσει από περίεργους θορύβους που προέρχονταν από τον εξωτερικό χώρο.

Όταν άνοιξε την κεντρική είσοδο όμως τον περίμενε μία δυσάρεστη έκπληξη. Στην πόρτα βρίσκονταν τρεις άγνωστοι άντρες με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, έτοιμοι για ...δράση.

Οι τρεις ληστές άρπαξαν αμέσως την ευκαιρία της ανοιχτής πόρτας, έσπρωξαν τον 65χρονο στο εσωτερικό του σπιτιού και στη συνέχεια ακινητοποίησαν με την απειλή βίας τον ίδιο και την 57χρονη σύζυγό του.

Οι δράστες μη βρίσκοντας αντικείμενα αξίας, αφαίρεσαν τελικά 170 ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο, δύο βιβλιάρια καταθέσεων, καθώς και ένα σταθερό (!) τηλέφωνο και έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Για τον εντοπισμό τους κινητοποιήθηκαν δυνάμεις της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας χωρίς ωστόσο να έχει γίνει μέχρι στιγμής εφικτός ο εντοπισμός και η σύλληψή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: