Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2011

Αίγιο:Επιχειρηματίας έβαλε να σκοτώσουν τον Α.Αγγελόπουλο και την κόρη του!

Στο φως οι ανατριχιαστικές πτυχές της στυγερής δολοφονίας. Το συμβόλαιο θανάτου, αξίας 50.000€, προέβλεπε και την εκτέλεση της κόρης του 59χρονου...

Όπως διαπιστώθηκε, την εντολή της εκτέλεσης, έδωσε στους δράστες ένας 46χρονος επιχειρηματίας, που διατηρούσε επαγγελματικές σχέσεις με τον 59χρονο Α.Αγγελόπουλο. Μετά από έρευνες συνελήφθησαν 5 άτομα ηλικίας 46, 27, 25, 24 και 23 ετών αντίστοιχα, που κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από πρόθεση και κατά συναυτουργία.

Οι ρόλοι των δραστών και το συμβόλαιο θανάτου

Από την πολύμηνη αστυνομική έρευνα που ενεργήθηκε, προέκυψε ότι ο 27χρονος είχε αναλάβει, ύστερα από εντολή του 46χρονου επιχειρηματία, να σχεδιάσει και να εκτελέσει το συμβόλαιο θανάτου έναντι του χρηματικού ποσού των 50.000 ευρώ.

Ο 27χρονος, στρατολόγησε τους άλλους τρεις συλληφθέντες, αναθέτοντας στον καθένα διακριτό ρόλο, ενώ το (κυνηγετικό) όπλο της δολοφονίας, του το έδωσε ο 46χρονος επιχειρηματίας. Ο 24χρονος και η 25χρονη είχαν αναλάβει την παρακολούθηση του 59χρονου επιχειρηματία προκειμένου να εξακριβώσουν την κατοικία και το καθημερινό του δρομολόγιο. Στον 23χρονο, είχε ανατεθεί η εκτέλεσή του.

Η μέρα της δολοφονίας

Στις 03.02.2011, ημέρα της δολοφονίας, αφού ο 24χρονος και η 25χρονη εντόπισαν τον 59χρονο επιχειρηματία, ενημέρωσαν τον 27χρονο, που με τη σειρά του, ενημέρωσε τον 23χρονο εκτελεστή. Ο τελευταίος έστησε ενέδρα στη πυλωτή της πολυκατοικίας του Α.Αγγελόπουλου και κατά την άφιξη του, τον πυροβόλησε θανάσιμα - μία φορά - με το κυνηγητικό όπλο.

Το όπλο δεν βρέθηκε μέχρι σήμερα, καθότι ο 27χρονος, μετά τη δολοφονία, το πέταξε σε άγνωστο σημείο στη θαλάσσια περιοχή του Αιγίου. Ένα μήνα πριν, τα μέλη της εγκληματικής ομάδας, είχαν επιχειρήσει να εκτελέσουν τον 59χρονο, χωρίς όμως να ολοκληρώσουν το σχέδιό τους, καθότι την ημέρα εκείνη το θύμα άργησε πολύ να επιστρέψει στο σπίτι του.

Σχεδίαζαν να σκοτώσουν και την κόρη του Α.Αγγελόπουλου

Όπως προέκυψε, ο 27χρονος, μετά το αρχικό συμβόλαιο θανάτου, σχεδίαζε να πραγματοποιήσει, μαζί με τους ίδιους συνεργούς, την εκτέλεση της 32χρονης κόρης του 59χρονου (θανόντα) επιχειρηματία, η οποία τελικά δεν πραγματοποιήθηκε. Την εντολή εκτέλεσης είχε δώσει και τότε ο 46χρονος επιχειρηματίας.

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του 46χρονου, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκε ένα κυνηγετικό όπλο το οποίο κατείχε παράνομα. Στην πορεία της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι, ο 27χρονος και ο 24χρονος, πριν δυο περίπου χρόνια, είχαν ληστέψει βενζινάδικο στην περιοχή του Αιγίου. Κατά τη διάρκεια της ληστείας είχε εκπυρσοκροτήσει το κυνηγητικό όπλο, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του υπαλλήλου και την διακομιδή του στο Νοσοκομείο Αιγίου.

Οι τέσσερις συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αιγίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: