Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2011

ΠΑΤΡΑ : Επεισόδια και δακρυγόνα πριν λίγο!

Ένταση επικράτησε νωρίτερα στο κέντρο της Πάτρας όταν ομάδα αντιεξουσιαστών που πραγματοποιούσαν πορεία με την αφορμή της επετείου του Πολυτεχνείου, επιχείρησε να προκαλέσει φθορές σε τραπεζικό κατάστημα στη συμβολή των οδών Ερμού και Αγίου Νικολάου. Η αστυνομία έκανε χρήση χημικών για να τους απωθήσει. Η πορεία των περίπου 200 ατόμων κατέληξε στο παράρτημα της οδού Κορίνθου απ’ όπου και ξεκίνησε.

Η τοπική κοινωνία τιμά τους εξεγερθέντες φοιτητές και τους πεσόντες στο Πολυτεχνείο του 1973. Νωρίτερα τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση και έγινε κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Πεσόντων της Λεωφόρου Ηρώων Πολυτεχνείου, στην Τερψιθέα, από τις αρχές της περιοχής.

Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη η κατάθεση στεφάνων στο οίκημα της οδού Κανακάρη, όπου ήταν τα γραφεία της Γενικής Ασφάλειας Πατρών.

Νωρίτερα έγιναν και πορείες στο κέντρο τη πόλης από μαθητές και φοιτητές με κατάληξη το παλιό Παράρτημα του Πανεπιστημίου στην οδό Κορίνθου.

Για το απόγευμα έχουν προγραμματιστεί δυο ξεχωριστές συγκεντρώσεις - πορείες στο κέντρο της Πάτρας. Η πρώτη θα ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα από την Κολοκοτρώνη και τη διοργανώνει το Εργατικό Κέντρο και η δεύτερη θα ξεκινήσει στις 5 το απόγευμα από την πλατεία Γεωργίου από το ΠΑΜΕ.

Η Αστυνομία βρίσκεται με όλες της τις δυνάμεις επί ποδός, υπό το φόβο πρόκλησης επεισοδίων.
thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: