Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Λέτο: Πάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας

Την άποψη ότι ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να μπει στο Καραϊσκάκη για να κάνει το παιχνίδι του ώστε να πάρει την νίκη στο  ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, εξέφρασε ο Σεμπάστιαν Λέτο. Ο Αργεντινός επιθετικός των «πράσινων» αναφέρθηκε στην ατμόσφαιρα τέτοιων αγώνων, την δική του προσωπική απόδοση αλλά το ενδεχόμενο να κληθεί στην εθνική του ομάδα.
Αναλυτικά η συνέντευξη του Σεμπάστιαν Λέτο στην Nova:
Είναι ένας σημαντικός αγώνας. Όλοι γνωρίζουμε τι σημαίνει ντέρμπι. Και είναι κάτι σημαντικό και για τον κόσμο και για εμάς. Ασφαλώς και η κατάκτηση των τριών βαθμών είναι κάτι εξίσου σημαντικό για την ομάδα. Ιδιαίτερα για την βαθμολογία.
Έχεις σπάσει όλα τα ρεκόρ, σκοράρεις συνεχώς, πέτυχες τέρμα και πέρυσι στο «Γ. Καραϊσκάκης».
Αναζητάς κάτι αντίστοιχο και σε αυτό το ντέρμπι;

Κοιτάξτε, το πιο σημαντικό δεν είναι ποιος σκοράρει, αλλά να έχει καλή απόδοση όλη η ομάδα και να κερδίζει βαθμούς. Από εκεί και πέρα, είμαι ικανοποιημένος με το σερί σκοραρίσματος που έχω τελευταία. Τα γκολ έρχονται… Όμως αυτό που με ενδιαφέρει, είναι να παίζει καλά η ομάδα και να κερδίζει.
Ο Παναθηναϊκός διατηρεί υψηλά στάνταρ απόδοσης και την ίδια ποδοσφαιρική φιλοσοφία. Αυτός ο δρόμος μπορεί να οδηγήσει την ομάδα σου στη νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό;
Υπάρχει ομαδικό πνεύμα, ως ομάδα πηγαίνουμε καλά και έχουμε χτίσει καλές γραμμές τόσο αμυντικά, όσο και επιθετικά. Έχουμε μεγάλη όρεξη για τη νίκη, ξέρουμε ότι σε ένα ντέρμπι παίζεις διαφορετικά, σε σχέση με τα υπόλοιπα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Ωστόσο εμείς πηγαίνουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας απέναντι στον Ολυμπιακό και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε.
Τι πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός για να κερδίσει τον Ολυμπιακό σε μια δύσκολη έδρα όπως είναι το «Γ. Καραϊσκάκης»;
Πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας και επίσης να εκμεταλλευτούμε την καλή στιγμή στην οποία βρίσκεται η ομάδα, απέναντι στον Ολυμπιακό, ο οποίος είναι ένας δύσκολος αντίπαλος, με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και από τη στιγμή που παίζει στην έδρα του, αυτό τον καθιστά ακόμα πιο δυνατό. Νομίζω ότι υπάρχει ισορροπία ανάμεσα στις δύο ομάδες, γιατί και εμείς είμαστε καλοί.
Έχεις ζήσει τέτοια ντέρμπι και από τις δύο πλευρές… Ποια είναι τα συναισθήματα ενός ποδοσφαιριστή πριν από μια τόσο σπουδαία αναμέτρηση, πως προετοιμάζεται για αυτό το παιχνίδι;
Είναι ένας σημαντικός αγώνας. Μου αρέσουν τέτοιου είδους αναμετρήσεις. Εγώ έπαιξα και εκεί. Όμως τώρα είμαι στον Παναθηναϊκό και μου αρέσει που βρίσκομαι στον Παναθηναϊκό. Όλοι θέλουν να συμμετάσχουν και να παίξουν σε ένα τόσο σημαντικό αγώνα. Απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο και μια σπουδαία ατμόσφαιρα. Πιστεύω ότι ο σκοπός είναι να παίξουμε καλά και να κάνουμε μια καλή εμφάνιση.
Αυτά τα ντέρμπι δίνουν ένα έξτρα κίνητρο στον ποδοσφαιριστή να δώσει το …κάτι παραπάνω;
Όλοι οι παίκτες θέλουν να παίξουν σε ένα τόσο σημαντικό αγώνα και να συμμετάσχουν σε ένα clasico. Ήδη το περιμένουμε εδώ και καιρό, όλα δημιουργούν μια ατμόσφαιρα που σε κάνουν να προσμένεις αυτά τα παιχνίδια. Και ασφαλώς όλοι οι ποδοσφαιριστές θέλουν να δώσουν το 100% της απόδοσης τους ή και ακόμα περισσότερο…
Ο Σισέ σου ζήτησε μέσω twitter δύο γκολ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Τι του απαντάς;
Αν διάβαζα όλα όσα μου γράφουν στο twitter, τότε θα έπρεπε να είχα βάλει γύρω στα τρία εκατομμύρια γκολ( γελάει). Ο Τζιμπρίλ είναι ένας πολύ καλός φίλος, μου εύχεται πάντα το καλύτερο. Πάντα μου εύχεται καλή τύχη και τον ευχαριστώ γι΄αυτό. Μακάρι να κερδίσουμε το παιχνίδι, όποιος και αν σκοράρει. Ότι μου είπε, το είπε με ευχαρίστηση και εξαιτίας της καλής σχέσης που διατηρούμε.
Ποιο είναι το προαίσθημα σου για το ντέρμπι;
Ο σκοπός είναι να κερδίζουμε πάντα, όλους τους αγώνες. Είναι ένας δύσκολος αγώνας, ένα ντέρμπι. Αλλά μακάρι η ομάδα να κερδίσει, για να παραμείνουμε στην πρώτη θέση…
Αυτά τα παιχνίδια έχουν ως κέρδος κάτι περισσότερο από τους τρεις βαθμούς; Είναι τα ντέρμπι καθοριστικά για την κατάκτηση του τίτλου ή τελικά παίζει μεγαλύτερο ρόλο η διάρκεια μιας ομάδας στο πρωτάθλημα;
Η νίκη θα μας έδινε μια εξαιρετική ευκαιρία να ξεφύγουμε με πέντε βαθμούς από τον αντίπαλο μας και να παραμείνουμε στην πρώτη θέση. Μου αρέσει να κερδίζω πρωταθλήματα… Αν κερδίζω και τα ντέρμπι τόσο το καλύτερο, αλλά αυτό που θα με κάνει ιδιαίτερο ευτυχισμένο είναι να ξέρω ότι στο τέλος της σεζόν, θα έχουμε κατακτήσει το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό.
Αισθάνεστε δίπλα σας τον κόσμο του Παναθηναϊκού στην προσπάθεια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος;

Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού είναι πάντοτε παρόντες και πάντα μας στηρίζουν. Είναι δύσκολο σε αυτό το ντέρμπι, χωρίς τη φυσική παρουσία τους, όμως στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ θυμάμαι ότι τα πράγματα εξελίχθηκαν καλά και βεβαίως θα κάνουμε οτιδήποτε είναι δυνατόν για να μπορέσουμε να τους κάνουμε χαρούμενος.
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Αργεντινής παρακολουθεί την παρουσία σου στον Παναθηναϊκό και δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να σε καλέσει στην εθνική ομάδα. Νιώθεις δικαιωμένος για τη δουλειά που κάνεις στον Παναθηναϊκό;

Νομίζω ότι αυτό είναι πολύ σημαντικό και δείχνει ότι δουλεύω σκληρά και κάνω ότι μπορώ περισσότερο, ώστε να θριαμβεύει ο Παναθηναϊκός. Αν με καλέσουν στην Εθνική Αργεντινής, θα είναι αναμφίβολα κάτι πολύ σημαντικό για την ποδοσφαιρική μου καριέρα, όμως μέσω του Παναθηναϊκού δείχνω αυτά που μπορώ να κάνω.
Πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: