Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Πέρασαν το βράδυ στο κρατητήριο δύο μπασκετμπολίστες του ΟΦΗ

Another missed shot….Image by Ragesh Vasudevan via FlickrΈνα βράδυ στο κρατητήριο πέρασαν δύο παίκτες της ομάδας μπάσκετ του ΟΦΗ. Οι δύο μπασκετμπολίστες, των οποίων τα ονόματα δεν έγιναν γνωστά, προκάλεσαν επεισόδιο σε μπαρ της παραλιακής του Ηρακλείου και θα τιμωρηθούν παραδειγματικά από την ομάδα της Α2.

Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, οι δύο παίκτες είχαν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και ένας εξ αυτών έμπλεξε σε καβγά με αποτέλεσμα να τον διώξουν από το μαγαζί. Ο φίλος του ζήτησε αμέσως το λόγο από τους υπαλλήλους του μπαρ και είδε επίσης το δρόμο για την έξοδο. Λίγα λεπτά αργότερα, οι δυο τους επέστρεψαν κρατώντας ένα ψεύτικο όπλο. Η αστυνομία έφτασε άμεσα και τους οδήγησε στο τμήμα.

Ο σύλλογος ζήτησε συγγνώμη και ενημέρωσε ότι οι δύο παίκτες θα τιμωρηθούν. Ιδού η σχετική ανακοίνωση:

"Το τμήμα μπάσκετ του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, πληροφορήθηκε με έκπληξη σήμερα το μεσημέρι (09/11/2011), αυτό που συνέβη χθές βράδυ, με δυο αθλητές της ομάδας μας σε νυχτερινό μαγαζί του Ηρακλείου και τα όσα επακολούθησαν.

Τέτοιου είδους περιστατικά, δεν συνάδουν με την φιλοσοφία και το πνεύμα της ομάδας, ούτε και την ιστορία του Σωματείου, είναι καταδικαστέα και για το λόγο αυτό, θα ληφθούν αυστηρά μέτρα για την προστασία της ομάδας μας.

Θέλουμε να ζητήσουμε ΣΥΓΝΩΜΗ απο τον φίλαθλο κόσμο και δηλώνουμε πρός πάσα κατεύθυνση, ότι δεν θα επιτρέψουμε να ξαναπαρουσιαστούν τέτοια γεγονότα.

Οι εν λόγω παίκτες θα κληθούν σε απολογία και θα τους επιβληθούν βάση του εσωτερικού κανονισμού, οι προβλεπόμενες ποινές.

Σε κάθε περίπτωση όμως, καλό θα είναι για την ακριβέστερη ενημέρωση, να γίνεται διασταύρωση των πληροφοριών, προκειμένου να μην αναγράφονται ΚΑΙ υπερβολές".
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: