Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Οι τεχνολογίες του νέου Opel Zafira Tourer

Opel Zafira TourerImage by astrablog via FlickrTo νέο Zafira Tourer ενσωματώνει πλήθος «αρετών». Όμορφο, ευρύχωρο, καλοφτιαγμένο και με ισορροπημένη οδική συμπεριφορά, το νέο μοντέλο της Opel διακρίνεται σε έναν ακόμα τομέα: στις τεχνολογίες που φέρει.
Τα νέα συστήματα υποστήριξης οδηγού με τη δεύτερη γενιά εμπρόσθιας κάμερας Opel Eye και προαιρετικό μπροστινό ραντάρ, κάνουν την οδήγηση του νέου Zafira Tourer ασφαλέστερη και πιο ξεκούραστη:
· Η Ένδειξη Απόστασης Προπορευόμενου Οχήματος – Following Distance Indication βοηθά στην αποφυγή συγκρούσεων και πιθανών προστίμων λόγω μη τήρησης της απαιτούμενης απόστασης από το προπορευόμενο όχημα.
· Αν το Zafira Tourer βρεθεί σε κρίσιμη κατάσταση όπου προμηνύεται σύγκρουση με το προπορευόμενο όχημα, η Προειδοποίηση Εμπρόσθιας Σύγκρουσης – Forward Collision Alert κινητοποιεί τον οδηγό με ένα δυνατό ακουστικό και οπτικό σήμα.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: