Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Ρέππας και Αθανασάκης πάνε στη Ν.Δ. για τις διαπραγματεύσεις

Την Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου στις 8 το βράδυ, ...Image via WikipediaΝίκος Αθανασάκης Cropped from a picture origin...Image via Wikipedia
"ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ" ΛΕΕΙ Η Ν.Δ.

Ρέππας και Αθανασάκης αναχώρησαν αυτή τη στιγμή από τη Βουλή και πάνε στα γραφεία της  Ν.Δ. για να αρχίσουν τις διαπραγματεύσεις.

Η Ν.Δ. από την πλευρά της λέει ότι "δεν συζητά με κυβερνητικά στελέχη" και προφανώς θέλει οι διαπργματεύσεις να γίνουν ανάμεσα στον Γ. Παπανδρέου και τον Σαμαρά.

Αν και η σημειολογία της κίνησης Ρέππα - Αθανασάκη ήταν προφανής (συνήθως η αντιπολίτευση πάει στη κυβέρνηση και όχι το αντίθετο) οι σκληροπυρηνικοί της Συγγρού βρήκαν την αδιαλλαξία τους και να δυναμιτίσουν, από την αρχή, τις διαπραγματεύσεις.

Η κυβέρνηση είναι έτοιμη να συζητήσει την πρόταση της αξιωματικής αντιπολίτευσης για προσωρινή μεταβατική κυβέρνηση, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ηλίας Μόσιαλος, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Ρόυτερς.

«Χαιρετίζουμε την απόφαση της ΝΔ να στηρίξει την συμφωνία της 26ης Οκτωβρίου και όσον αφορά τις άλλες προτάσεις, είμαστε έτοιμοι να τις συζητήσουμε με σοβαρότητα και με γνώμονα το εθνικό συμφέρον», είπε ο κ. Μόσιαλος.




Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: