Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

"Απελπισμένος Γιαννάκης" ο Τρύφωνας Σαμαράς!

Το ’πε και το έκανε ο Τρύφωνας Σαμαράς. Ανέβηκε στο θεατρικό σανίδι και κέρδισε τις εντυπώσεις. Ο δημοφιλής hair stylist την Παρασκευή έκλεψε την παράσταση ως Γιαννάκης στη λαμπερή πρεμιέρα του θεατρικού «Οι απελπισμένοι» του Γιώργου Βάλαρη, που έγινε στη Χαλκίδα. Συμπρωταγωνιστές του Τρύφωνα, η Βίλμα Τσακίρη που υποδύεται τη μητέρα του, ο Τάσος Παλατζίδης, η Νικολέτα Καρρά, η Πατρίτσια Μίλικ-Περιστέρη κ.ά.

«Ημουν πολύ αγχωμένος, πιο πολύ από οποιαδήποτε εμφάνιση έχω κάνει μέχρι σήμερα. Κάποια στιγμή σκέφτηκα πως μακάρι να υπήρχε μια τρύπα πάνω στη σκηνή για να πέσω μέσα» δηλώνει ο hair stylist . 
«Το θέατρο είναι κάτι το οποίο αγαπώ πολύ. Και μπορεί αυτή η παράσταση που παίζω να είναι κωμωδία, όμως επειδή με επισκέφτηκαν και ο Γιώργος Βάλαρης και ο παραγωγός μου, ο Δημήτρης Μαροσούλης, θέλω να τους βγάλω ασπροπρόσωπους».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μόνος τον οποίο κάλεσε ο Τρύφωνας από τους συμπαρουσιαστές του στο «Fab 5» που παρουσιάζουν στο κανάλι του Αμαρουσίου ήταν ο Λάκης Γαβαλάς, ο οποίος και τον τίμησε με την παρουσία του.

Μάλιστα, όταν οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν πώς σχολιάζει τη δήλωση του Ηλία Ψινάκη ότι το συγκεκριμένο ριάλιτι είναι μια αηδία, ο Τρύφωνας απάντησε: «Εγώ μέχρι σήμερα όποιο επεισόδιο έχω δει μου αρέσει πάρα πολύ. Ο κ. Ψινάκης έχει πολλά χρόνια σε αυτή τη δουλειά, αλλά με στενοχώρησε η δήλωσή του, γιατί μιλάει για κάτι όπου εμφανίζομαι κι εγώ, και ο καθένας πρέπει να μιλάει για τον εαυτό του, χωρίς να θίγει και άλλους ανθρώπους. Σε αυτό το ριάλιτι δουλεύουν πολλοί άνθρωποι και πίσω από τις κάμερες και επειδή είμαστε σε μια εποχή λιτότητας, πρέπει πρώτα η συζήτηση να γίνεται με τους ανθρώπους της παραγωγής και όχι δημοσίως. Αυτή είναι η δική μου άποψη. Σε όλα τα πράγματα μπορείς να βελτιώσεις κάτι και αυτό γίνεται με συζήτηση».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της παράστασης ο Τρύφωνας, αντί να πει το όνομα του Ηλία Ψινάκη, λέει «ο ακατονόμαστος».


ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ / Εspresso

Δεν υπάρχουν σχόλια: