Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Δικαίωση Μαρινάκη στην Αγγλία

Το λάθος τους στα σχόλια που είχαν κάνει κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη, παραδέχθηκαν ενώπιον του δικαστηρίου οι συντάκτες του περιοδικού «FourFourTwo», στην εκδίκαση της υπόθεσης.

Πριν από περίπου ένα μήνα, το αγγλικό περιοδικό σε δημοσίευμά του είχε αφήσει υπονοούμενα κατά του προέδρου του Ολυμπιακού, με αφορμή το σκάνδαλο με τα στημένα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος.

«Ο πρόεδρος των πρωταθλητών της Ελλάδας, βρίσκεται αυτή τη στιγμή μπλεγμένος σε ένα σκάνδαλο στημένων αγώνων, μαζί με 85 ακόμα ανώτερα στελέχη του ελληνικού Ποδοσφαίρου. Το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός διεκδίκησε τον 38ο τίτλο του - και έτσι την πρόκριση στο Champions League της επόμενης χρονιάς- ενώ ο Μαρινάκης παρακολουθούσε ένα εγχώριο ματς ως πρόεδρος της Superleague, έχοντας ταυτοχρόνως προσωπικά συμφέροντα (σ.σ. ως πρόεδρος του Ολυμπιακού), έδωσε στους φιλάθλους ακόμα μια αφορμή για να νοιώσουν την αδικία.

Να περιμένετε πυροτεχνήματα όταν η ελίτ της Ευρώπης προσγειωθεί στην Αθήνα και πιθανόν μερικά κοκτέιλ Μολότοφ και καμένες προτομές», ανέφερε χαρακτηριστικά το επίμαχο κομμάτι του δημοσιεύματος που προκάλεσε την άμεση αντίδραση της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ.

Οι Πειραιώτες προσέφυγαν στην Αγγλική Δικαιοσύνη, με την υπόθεση μάλιστα να εκδικάζεται άμεσα και να μην... χρονίζει, όπως συνηθίζει να γίνεται σε ανάλογες περιπτώσεις στην Ελλάδα.

Κατά την εκδίκαση, λοιπόν, οι δημοσιογράφοι του «FourFourTwo» παραδέχθηκαν ότι το συγκεκριμένο δημοσίευμα ήταν λανθασμένο και, ουσιαστικά, το αναίρεσαν, δικαιώνοντας τον πρόεδρο του Ολυμπιακού.



SentraGoal
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: