Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Ξενοδοχεία από το Κατάρ στο... Ορφανοτροφείο Βουλιαγμένης

Για τις συνομιλίες που είχε στο Κατάρ ενημέρωσε σήμερα την Διαρκή Ιερά Σύνοδο ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών, Ιερώνυμος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συνομιλίες με τους Άραβες αφορούσαν την Αρχιεπισκοπή, και συγκεκριμένα έκταση που έχει στην κατοχή της, στη Βουλιαγμένη, για την οποία φαίνεται να ενδιαφέρεται το Κατάρ.

Πρόκειται για την έκταση όπου βρίσκεται το Ορφανοτροφείο Βουλιαγμένης, και υπολογίζεται σε περίπου 85 στρέμματα, που θα αξιοποιηθεί τουριστικά.

Ο κ. Ιερώνυμος, ενημερώνοντας τους ιεράρχες, επεσήμανε ότι εάν επιθυμούν μπορούν να επεκταθούν οι συνομιλίες με το Κατάρ και για περιοχές που δεν ανήκουν στην Αρχιεπισκοπή, αλλά στις Μητροπόλεις. Πάντως, όπως είπε, ό,τι γίνει θα γίνει με πλήρη διαφάνεια και λογοδοσία.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, όποια κι αν είναι η μορφή της επένδυσης, είτε πρόκειται για ξενοδοχειακές μονάδες, είτε για φωτοβολταϊκά συστήματα, θα γίνει με «λίζινγκ» για 20 χρόνια και σε καμία περίπτωση δεν θα υπάρξουν πωλήσεις, διότι η Εκκλησία δεν θέλει να πουλήσει δική της γη.
Τέλος, επανέλαβε ότι οποιαδήποτε είναι τα οφέλη της επένδυσης θα χρησιμοποιηθούν για φιλανθρωπικά έργα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: