Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

O..."Φατσέας" με «Ανδρική νοημοσύνη… σχήμα οξύμωρο;»

Μετά την τεράστια επιτυχία του στον ρόλο του Φατσέα στο γνωστό Κολοκοτρωνίτσι αλλά και τις συνεχείς επιτυχίες στο θέατρο και στην τηλεόραση, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης είναι έτοιμος να μας εντυπωσιάσει για ακόμη μία φορά υποδυόμενος πεντέξι διαφορετικούς χαρακτήρες στη σόλο κωμωδία «Ανδρική νοημοσύνη, οξύμωρο;».
Ο ηθοποιός ορμώμενος από τον ίδιο τον ρόλο μιλά σε καθημερινή εφημερίδα για την διαφορετικότητα των δύο φύλων. «Θεωρώ τη φράση αστείο λογοπαίγνιo φυσικά. Ένα ευφυολόγημα που επιτρέπει στον συγγραφέα να ξεδιπλώσει και να ερευνήσει το εσωτερικό του ανδρικού μυαλού. Τα ερωτήματα «τι θέλουν οι γυναίκες», «τι θέλουν οι άνδρες» γίνονται συνεχώς πιο επίκαιρα και απασχολούν πάντα τους ανθρώπους, ειδικά στην εποχή μας που οι συμπεριφορές γίνονται όλο και πιο περίπλοκες», σχολιάζει και συνεχίζει: «Νοθεύονται συνεχώς και μεταλλάσσονται εξαιτίας και των σύγχρονων ρυθμών ζωής, με αποτέλεσμα να γίνονται όλο και πιο δυσανάγνωστες. Στη σύγχρονη εποχή οι συμπεριφορές έχουν μπασταρδέψει. Όλοι έχουμε αντιληφθεί άνδρες με «θηλυκά μυαλά» και αντίστροφα. Οι άνθρωποι πια αγωνίζονται να βρουν κοινά σημεία επαφής ανεξαρτήτως φύλου. Νοσταλγούμε ίσως όλοι μια «καθαρότητα» και μια «απλότητα» στις σχέσεις μας, που πια τη συναντάμε μόνο σε παλιές ταινίες ή σε μυθιστορήματα», καταλήγει ο ηθοποιός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: