Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2011

ΑΛ.ΓΙΩΤΗΣ: Πέθανε ο "πρίγκηπας του ραδιοφώνου"

Πέθανε το Σάββατο στο χωριό της Ηπείρου όπου ζούσε αποτραβηγμένος τα τελευταία 3-4 χρόνια, ο Αλέξανδρος Γιώτης.

Ήταν εκ των ηγετικών στελεχών της Ομάδας πρωτοβουλίας ΚΑΝΑΛΙ 15, το 1985 – 1987, οπότε και τέθηκε επί τάπητος το ζήτημα της άρσης του κρατικού μονοπωλίου στην ραδιοτηλεόραση, μαζί με τον Ρούσσο Κούνδουρο, τον Γιάννη Τζαννετάκο τον Κωστή Φιλιππόπουλου και άλλους πολλούς. Στο σπίτι του έγινε η εκπομπή που προκάλεσε την αστυνομική και εισαγγελική επέμβαση με σύλληψη των στελεχών της ομάδας αυτής. Ηταν ο μόνιμος εκφωνητής του σταθμού.

Κατόπιν ανέλαβε στον ΑΘΗΝΑ 984 την μεσημβρινή ενημερωτική ζώνη 13:00 – 16:00, καθημερινά..

Αποτραβήχτηκε από το ραδιόφωνο και την ενεργή δημοσιογραφική δραστηριότητα, αργότερα. Ασχολήθηκε με την μαγειρική, τόσο ως μάγειρας, όσο και ως παρουσιαστής ειδικών εκπομπών μαγειρικής (ΕΡΤ, για λίγο), συντάκτης άρθρων και βιβλίων γευσιγνωσίας, μαγειρικής κλπ και ως καθηγητής σε ανώτερες σχολές τουριστικής εκπαίδευσης (διδάσκαλος σεφ). Μέχρι το τέλος του ήταν εκ των συντακτών του ειδικού ένθετου περιοδικού της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ Γαστρονόμος.
 
Ο Αλέξανδρος Γιώτης ήταν «δύσκολος» άνθρωπος στις συναναστροφές του και είχε εμμονές με διάφορα θέματα που τον καθιστούσαν μη δημοφιλή σε ευρείες ομάδες. Όμως, ήταν έντιμος άνθρωπος με παιδική ψυχή, παρέμεινε φτωχός, δεν έβλαψε κανένα και – όντας υπερήφανος – ουδέποτε «εξαργύρωσε» τις «δάφνες» του ΚΑΝΑΛΙΟΥ 15 και του ΑΘΗΝΑ 984.
 newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: