Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Έρωτας στην Τουρκία για την Ρώμη Βασιλειάδη


Η εντυπωσιακή Ρώμη Βασιλειάδη έχει κερδίσει τις εντυπώσεις στην Τουρκία . Η ηθοποιός έχει ανοίξει τα φτερά της για διεθνή καριέρα και φαίνεται ότι τα καταφέρνει.

Η Ρώμη θα παραμείνει στη γειτονική χώρα μέχρι τον Ιανουάριου που θα ολοκληρωθούν τα γυρίσματα της ελληνοτουρκικής παραγωγής που συμμετέχει.

Η Ρώμη θα υποδύεται την εγγόνα μιας Ελληνίδας από την Σμύρνη, η οποία επιστρέφει για να πουλήσει το σπίτι της γιαγιάς της με σκοπό να μην έχει καμία σχέση με το παρελθόν της.

Εκεί γνωρίζει τον μεγάλο έρωτα και όλα αλλάζουν. Σύμφωνα με καθημερινή εφημερίδα, η ηθοποιός ευχήθηκε να ζήσει και στην πραγματικότητα έναν τέτοιο έρωτα.

Η Ρώμη Βασιλειάδη κατάφερε με το ταπεραμέντο της και το υποκριτικό της ταλέντο να κερδίσει τις εντυπώσεις των Τούρκων παραγωγών. H μελαχρινή καλλονή με την εξωτική ομορφιά, βρίσκεται στην Τουρκία για τα γυρίσματα της σειράς «Σουλεϊμάν ο μεγαλοπρεπής», είναι ένα βήμα προτού υπογράψει για μια νέα κινηματογραφική παραγωγή. «Πρόκειται για μια ταινία την οποία θα σκηνοθετήσει μια Τουρκάλα, γνωστή στον χώρο του κινηματογράφου της γειτονικής χώρας. Το θέμα είναι κάτι ανάλογο με αυτό που είδαμε στην ‘Πολίτικη Κουζίνα’», λέει άτομο του περιβάλλοντος της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: