Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Ηρωίνη σε φορτιστές κινητών ανακάλυψε το ΣΔΟΕ

Σε φορτιστές κινητών τηλεφώνων έκρυβε μεγάλες ποσότητες ηρωίνης, κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών ουσιών που εξάρθρωσε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών του ΣΔΟΕ Αττικής.


Πρόκειται για μία νέα «πατέντα» απόκρυψης της ηρωίνης που προωθείται στις πιάτσες της Αθήνας. Η ηρωίνη βάρους 650 γραμμαρίων βρέθηκε σε ταχυδρομικό δέμα που είχε σταλεί από το Πακιστάν και ήταν συσκευασμένη σε 35 πλαστικά μπαλόνια, τα οποία ήταν επιμελώς κρυμμένα σε ισάριθμους φορτιστές κινητών τηλεφώνων.

Το δέμα είχε φτάσει αεροπορικώς μέσω Φρανκφούρτης στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Το ΣΔΟΕ, που το γνώριζε άφησε να συνεχιστεί κανονικά η διαδικασία και να παραδοθεί στο ταχυδρομείο, περιμένοντας τους παραλήπτες του.

Τους άφησε να το παραλάβουν και να το μεταφέρουν, προτού τους συλλάβει τις μεσημβρινές ώρες της Πέμπτης στο κέντρο της Αθήνας. Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκονται δύο Πακιστανοί ηλικίας 37 και 40 ετών.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των στελεχών του ΣΔΟΕ η ηρωίνη προορίζονταν να πουληθεί σε υπαίθριους χώρους της Αθήνας σε «μυημένους» πελάτες, οι οποίοι υποτίθεται ότι θα αγόραζαν συνήθεις φορτιστές κινητών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: