Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Αγρίνιο: Έψαχνε τη μάνα του μια ζωή και τη βρήκε στο facebook!

Tο περιστατικό συνέβη στο Αγρίνιο και ο 35χρονος άνδρας δεν μπορούσε να πιστέψει πως η ενασχόληση του με τον χώρο κοινωνικής... δικτύωσης το facebook θα τον οδηγούσε στα ίχνη της μητέρας του. Ο 35χρονος ζει και εργάζεται στο Αγρίνιο και όλοι οι φίλοι και οι γνωστοί του ξέρουν πως μεγάλωσε χωρίς την μητέρα του. Μία ημέρα ο 35χρονος δέχθηκε ένα αίτημα φιλίας από μία άγνωστη κοπέλα στην ίδια περίπου ηλικία με αυτόν. Το αίτημά της έγινε αμέσως αποδεκτό και μετά από λίγη ώρα ο 35χρονος δέχθηκε από την κοπέλα το εξής μήνυμα « θέλεις να μιλήσεις με την μητέρα σου;».

Ο άνδρας μόλις είδε το μήνυμα συγκλονίστηκε και αμέσως θέλησε να επικοινωνήσει με την άγνωστη κοπέλα. Ετσι και έγινε! Έμαθε πως πρόκειται για γνωστή της μητέρας του. Ο 35χρονος θα βρεθεί σε λίγες ημερες κοντά στην μητέρα του, την οποία έχει να δει από τα παιδικά του χρόνια.
tosokaki.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: