Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Formula 1: Γέλασε τελευταίος o Μαρκ Γουέμπερ...

Mark Webber at the 2008 Canadian Grand Prix.
Image via Wikipedia
Συναρπαστικός ήταν ο τελευταίος αγώνας του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος της Formula 1, αποζημιώνοντας του φίλους του αθλήματος. Η χρονιά έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο για τον Μαρκ Γουέμπερ που έπρεπε να περιμένει μέχρι το τέλος για να γευτεί την χαρά της νίκης.

Ο Αυστραλός πιλότος της Reb Bull ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου στην πίστα του Ιντερλάγκος, νίκη που ήταν ο πρώτη και μοναδική φέτος. Μάλιστα ο 35χρονος οδηγός είχε να κερδίσει από πέρυσι στο Ουγγρικό GP.
Πέραν του Γουέμπερ που ήταν ενθουσιασμένος και πανηγύρισε εύκολα την επίδοσή του, ευχαριστημένη ήταν και η Red Bull που ολοκλήρωσε την χρονιά με τον καλύτερο τρόπο καθώς είδε τα μονοθέσια της να κάνουν το 1-2. Και αυτό γιατί πίσω από τον Αυστραλό τερμάτισε ο φετινός Παγκόσμιος πρωταθλητής, Σεμπάστιαν Φέτελ.

Ο νεαρός Γερμανός πιλότος κατάφερε να ανέβει στο δεύτερο σκαλί του βάθρου, αν και από τον δωδέκατο γύρο είχε πρόβλημα με το κιβώτιο ταχυτήτων. Αυτή ήταν η αιτία που τον έκανε να χάσει την πρωτοπορία στον αγώνα στον 30ό γύρο από τον teammate του Μαρκ Γουέμπερ.

Ο 24χρονος νεαρός έδειξε αρκετό πείσμα και αρκετές φορές στις οδηγίες της ομάδας του να «ηρεμήσει» και να μην πιέζει τον κινητήρα, ιδίως στις αλλαγές στην δεύτερη και τρίτη στροφή.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: