Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Στη φυλακή και πάλι η Lindsay Lohan

La actriz estadounidense Lindsay Lohan llega a...Image by Globovisión via FlickrΟύτε η πρώτη, ούτε η δεύτερη, αλλά η πέμπτη φορά που αντικρίζει «της φυλακής τα σίδερα» η Lindsay Lohan!

Σε φυλακή στο Lynwood του Λος Άντζελες κρατείται από την Κυριακή η 25χρονη ηθοποιός και αντιμετωπίζει φυλάκιση 30 ημερών. Ο εισαγγελέας ανακάλυψε ότι η Lohan δεν ήταν συνεπής ως προς τις κυρώσεις που της είχε επιβάλλει το δικαστήριο, που περιελάμβαναν κοινωφελή εργασία σε ένα καταφύγιο γυναικών.

Η νέα ετυμηγορία του δικαστηρίου είναι μάλλον αυστηρότερη, αφού επιβάλλει στη Lohan να εκτίσει την ποινή στο σύνολό της, προσφέροντας τις υπηρεσίες της στο νεκροτομείο της κομητείας, αλλιώς κινδυνεύει να περάσει 270 μέρες στη φυλακή.

Μένει να δούμε αν αυτή τη φορά η νεαρή ηθοποιός θα σωφρονιστεί ή θα ξανακάνει μια βόλτα στο δικαστήριο του Λος Άντζελες.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: