Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

Πρωταθλητής ο Loeb στο WRC

Sebastien LoebImage by Paul Dyer via FlickrΟ Sebastien Loeb εξασφάλισε τον 8ο τίτλο του στο Ράλι Μ. Βρετανίας αλλά δεν κατάφερε να τον γιορτάσει με μία νίκη. Ο Αλσατός ξεκίνησε πολύ καλά την πρώτη ημέρα του Ράλι απολαμβάνοντας ένα καλό προβάδισμα από τον έτερε διεκδικητή του τίτλου Mikko Hirvonen.

Ο Φινλανδός όμως στάθηκε άτυχος καθώς στην 2η ημέρα του ράλι έχασε τον έλεγχο του Ford Fiesta και χτύπησε το πίσω μέρος του. Η ζημιά ήταν αρκετά μεγάλη με αποτέλεσμα να εγκαταλείψει την προσπάθειά του. Αυτό έχρισε τον Loeb αυτομάτως πρωταθλητή.

Ο Γάλλος είδε τον έτερο οδηγό της Ford, Jari-Matti Latvala, να πετάει στις ειδικές διαδρομές την 3η ημέρα του Ράλι παίρνοντας κεφάλι στο ράλι. Με το ενδιαφέρον για το πρωτάθλημα να μην υπάρχει πλέον, η προσοχή των φίλων των ράλι στράφηκε στη μονομαχία Loeb-Latvala για τη νίκη. Ο Latvala ξεκίνησε δυναμικά την τελευταία ημέρα δείχνοντας ότι θα τα δώσει όλα για τη νίκη.
H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: