Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Κως: Απόδραση Αλβανού αλά... ''prison break'' από τα κρατητήρια!

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη 35χρονου Αλβανού, που το απόγευμα της περασμένης Τρίτης (22-11-2011), απέδρασε από τα κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος Κω.

Ο δραπέτης ήταν έγκλειστος στις Δικαστικές Φυλακές Κω για εμπόριο ναρκωτικών και ληστεία, ενώ βρισκόταν προσωρινά στα κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος, μαζί με άλλους κρατούμενους, που είχαν μεταχθεί από τις Δικαστικές Φυλακές Κω, προκειμένου την ίδια ημέρα να μεταχθούν στη Διεύθυνση Μεταγωγών Δικαστηρίων Αττικής.

Ειδικότερα, ο 35χρονος αλλοδαπός, αφού παραβίασε το κάγκελο του παραθύρου του κρατητηρίου, κατάφερε να βγει στην αυλή του κτιρίου και από εκεί να διαφύγει προς άγνωστη κατεύθυνση.

Σε βάρος του αστυνομικού που εκτελούσε υπηρεσία σκοπού καταστήματος - κρατητηρίων, σχηματίσθηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας για ελευθέρωση κρατουμένου από αμέλεια και με εντολή της Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Κω αφέθηκε ελεύθερος ενώ επίσης διετάχθη η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: